Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
dům a zahrada

Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
dům a zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Okenní a dveřní otvory - 20%
Reprint přednášek pro posluchače pozemního stavitelství z roku 1930 je zajímavý podrobným shrnutím různých řešení otvorů ve zdech - zejména dveří a oken - podle způsobů provedení a materiálu.
dům a zahrada
Ukázky

Okenní a dveřní otvory

128 Kč
102 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
dům a zahrada
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Větrání a klimatizace domů a bytů - 20%
Každý obytný nebo pracovní prostor vyžaduje jiný způsob výměny a úpravy vzduchu. Druhé vydání knihy je proto zaměřeno především na vhodné návrhy klimatizace v budovách.
dům a zahrada
Ukázky

Větrání a klimatizace domů a bytů

149 Kč
119 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
dům a zahrada
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Okrasné trávy - 20%
Hledáte-li přizpůsobivou rostlinu, nenáročnou na podmínky a údržbu, proměnlivou během roku, soliteru s jemnou texturou nebo nerušivý dynamický doplněk ve výsadbách, pak je okrasná tráva tím pravým prvkem pro vaši zahradu.
dům a zahrada
Ukázky

Okrasné trávy

149 Kč
119 Kč
Trávník - 20%
Publikace shrnuje mnohostranné informace týkající se problematiky zatravnění ploch. Zabývá se funkcí trávníku, vlastnostmi trav a jejich požadavky na podmínky prostředí.
dům a zahrada
Ukázky

Trávník

149 Kč
119 Kč
Zahrady v japonském stylu - 20%
Kniha vám pomůže naučit se včlenit prvky japonských zahrad do českého prostředí, které klade na pěstování exotičtějších rostlin jiné nároky.
dům a zahrada
Ukázky

Zahrady v japonském stylu

118 Kč
94 Kč
Moderní kuchyně - 20%
„Zlepšily se dispozice kuchyní, preferuje se jiný vzhled dvířek, zvýšily se nároky na spotřebiče.
dům a zahrada
Ukázky

Moderní kuchyně

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 130 položek
<< < 1 .. 11 12 13