Nejprodávanější knihy v roce 2018
předškoláci

Pexeso - Každý je někde doma - 12%
Pexeso umí hrát asi každý. Naše pexeso se jmenuje "Každý je někde doma" a obsahuje 32 dvojic kartiček, na kterých se děti i dospělí učí, kde bydlí jaká zvířátka: někdo v noře, někdo v budce, někdo v boudě, někdo na půdě, někdo v mušli, někdo v hradu.
předškoláci

Pexeso - Každý je někde doma

41 Kč
36 Kč
Létající stroje - 11%

Kniha Létající stroje je určena jak zvídavým nadšencům a obdivovatelům letadel, tak všem budoucím pilotům a konstruktérům. Velice přehledně a srozumitelně seznamuje se základními principy aerodynamiky a fungování letadel.

předškoláci

Létající stroje

359 Kč
319 Kč
Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí - 11%
Publikace Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a jeho psychika a její podoblasti Poznávací schopnosti a funkce nejen v mateřských školách.
předškoláci

Rozvíjíme rozumové schopnosti dětí

359 Kč
319 Kč
Barevné pohádky a hříčky - 11%
Knížka prostřednictvím souboru původních pohádek doprovázených množstvím otázek, úkolů a nápadů na činnosti seznamuje předškolní děti či čerstvé školáky se světem barev.
předškoláci

Barevné pohádky a hříčky

194 Kč
172 Kč
Do školky za zvířátky - 11%
Kniha zkušených autorek nabízí učitelkám mateřských škol pro každý měsíc v roce jeden příběh, básničky a písničky s příběhem spojené, náměty na hry a vzdělávací činnosti.
předškoláci

Do školky za zvířátky

257 Kč
228 Kč
Míče, míčky a hry s nimi - 11%
Hry s míči rozvíjejí obratnost a pohybové schopnosti. Soubor her a cvičení obsahuje řadu námětů pro hry s míči různých velikostí, pomocí nichž se zábavnou formou procvičuje házení, koulení, kopání, odrážení pomocí pálky a hole.
předškoláci

Míče, míčky a hry s nimi

194 Kč
172 Kč
Táta Geek - 11%
Úžasné geekovské aktivity a projekty pro tatínky a jejich děti.
předškoláci

Táta Geek

287 Kč
255 Kč
Hrajeme si a tvoříme s hádankami
Soubor veselých a půvabných hádanek doplňuje množství otázek, úkolů, aktivit rozvíjejících tvořivost v oblasti verbální, pohybové i výtvarné.
předškoláci

Hrajeme si a tvoříme s hádankami

89 Kč
Kdo si hraje, nezlobí - 11%
Kniha plná zajímavých úkolů, rozvíjí dovednosti.
předškoláci

Kdo si hraje, nezlobí

179 Kč
159 Kč
Písanka pro kocoury s CD - 11%
Procvičování pro předškoláky a děti, které začínají s psaním. Procvičuje psaní linek, obloučků a vybarvování obrázků dle vzoru… Na vnitřní straně titulní a zadní strany je na zvláštní klopě vystřihovánka motýla a kašpárka. Ke knize navíc náleží CD.
předškoláci

Písanka pro kocoury s CD

125 Kč
111 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 132 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>