Nejprodávanější tituly v roce 2018
romány

Sedm bláznů
(2x)
Román Sedm bláznů (1929) zobrazuje Argentinu na okraji propasti. Monstrózní svět hemžící se snílky, revolucionáři a potenciálními diktátory může být vnímán jako Arltovo zlověstné proroctví trýznivého vývoje země ve 20. století.
romány

Sedm bláznů

207 Kč
Cesta pouští
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
romány
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
Die Welt im Frühling verlassen
Srpen 1944. Mladí nuceně nasazení Češi uprchnou z Vídně, aby na Moravě s podobně smýšlejícími lidmi vybudovali skupinu odporu. Jednadvacetiletá Božena, zaměstnankyně pracovního úřadu jednoho malého města, zfalšuje pracovní knížky jejích členů...
romány

Die Welt im Frühling verlassen

243 Kč
Divoké lupiny
Německo 1938. Mladá Belle Lombardová se o politiku nezajímá, její ctižádostivé plány zahrnují jen filmová studia v Berlíně a člověka, kterého považuje za muže svých snů.
romány

Divoké lupiny

313 Kč
Volba - Klíčový okamžik
(3x)
Kniha Volba je literárním debutem mladého českého autora Jakuba Trpiše. Prolínají se v ní prvky duchovní literatury, sci-fi, detektivky, psychologického i milostného románu. Poprvé vyšla v roce 2012. Příběh v sobě nese silné poselství.
romány

Volba - Klíčový okamžik

431 Kč
Báječná léta pod psa
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu.
romány

Báječná léta pod psa

323 Kč
Buchty švabachem
„Novodobí nomádi“ Zusky Kepplové bloudí Paříží, Londýnem, Helsinkami a Budapeští, často bez jasnější motivace, jako by do cizího prostředí přišli hledat sami sebe a s překvapením zjistili, že i uprostřed Londýna se skrývá malý domov.
romány
Ukázky

Buchty švabachem

179 Kč
Jen jeden svět
Může ezoterička Bianka skutečně komunikovat s mrtvými? A pokud ano, není to přesně ten důvod, proč by bez výčitek svědomí dokázala také zabít? Smrt pro ni není konečná.
romány

Jen jeden svět

215 Kč
Leopardí muž
Někdy se nám v životě stane, že potkáme někoho, kdo se nám zdá být velice blízký. Něco nás k němu táhne a vůbec nechápeme proč, vždyť je to cizí člověk!
romány

Leopardí muž

268 Kč
Tenkrát v Lošonci
(1x)
Směsice surovosti a něhy, fantazie a kruté skutečnosti, historických i rodinných událostí, které spojuje magické jméno města Lučenec – Lošonc, v němž se prolínají národy, kultury, osudy, vztahy: minulost a přítomnost.
romány
Ukázky

Tenkrát v Lošonci

179 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 148 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>