Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
zdraví a výchova dětí

Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Když dítě lže - 20%
Se lhaním u svého dítěte se setkal snad každý rodič. Lhaní dítěte je pro rodiče vždy zátěžovou situací. Dochází ke ztrátě důvěry v dítě, kazí se vztah mezi dítětem a rodičem. Každá lež nemusí být však tak strašná, jak na první pohled může vypadat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Když dítě lže

127 Kč
102 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Výchova k psychické odolnosti dítěte - 20%
Milí rodiče, vítáme vás u knihy, která vám přináší nápady, tipy a povzbuzení při výchově vašeho dítěte se zaměřením na vývoj jeho psychické odolnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Výchova k psychické odolnosti dítěte

212 Kč
170 Kč
Vztah otce a dcery - 20%
Spojení otce a dcery je značně osudové, pro život podstatné a do jisté míry na okraji zájmu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vztah otce a dcery

157 Kč
126 Kč
Kompetence ve vzdělávání - 20%
Publikace propojuje teoretický výklad se stálým zřetelem k praxi. Autoři vydatně čerpají nejen z české, ale také zahraniční literatury o dané problematice a vycházejí také z důležitých mezinárodních dokumentů EU.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kompetence ve vzdělávání

212 Kč
170 Kč
Mé dítě má autismus - 20%
Publikace "Mé dítě má autismus - příběh pokračuje" je volným pokračováním knihy Mé dítě má autismus. Opět se setkáváme s malým Matyáškem, který má autismus, a spolu s ním a jeho maminkou procházíme každodenními situacemi.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Mé dítě má autismus

144 Kč
115 Kč
Metodika úpravy textů - 20%
Je nepopiratelným faktem, že dnes je schopnost číst s porozuměním nezbytností. Čtení slouží nejen k relaxaci a k získání informací, ale i k základní orientaci v moderní hektické době.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Metodika úpravy textů

195 Kč
156 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

166 Kč
133 Kč
Průvodce dětským světem - 20%
Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Průvodce dětským světem

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 159 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>