Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
rodina a dítě

Péče o novorozence a kojence - 20%
Narození děťátka je pro celou rodinu radostnou událostí. Na druhé straně však s sebou přináší pro novopečenou maminku mnoho tušených, ale i naprosto nečekaných starostí a otázek - zejména v prvních dnech a týdnech po porodu. A právě proto je tu kniha MUDr
rodina a dítě
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

166 Kč
133 Kč
Průvodce dětským světem - 20%
Každý správný dobrodruh a cestovatel si vždy pořídí kvalitního průvodce, než vyrazí za novými zážitky. Také dětský svět je jedno velké dobrodružství, které si vyžaduje kvalitní publikaci. A právě proto je tu Průvodce dětským světem.
rodina a dítě
Ukázky

Průvodce dětským světem

220 Kč
176 Kč
Vztah otce a syna - 20%
Kdo jiný by měl být jeden druhému bližší než nejbližší příbuzní... Ne vždy tomu tak je. Kniha známého psychologa a manželského poradce PhDr. Tomáše Nováka se zabývá běžnými problémy, které ovlivňují vztah otce a syna.
rodina a dítě
Ukázky

Vztah otce a syna

166 Kč
133 Kč
Mařenko, řekni Ř - 20%
Publikace je určena především rodičům dětí a všem těm, kteří se s dětmi v nejútlejším věku setkávají. Autorka působila 23 let jako učitelka na speciální škole pro vadně mluvící.
rodina a dítě
Ukázky

Mařenko, řekni Ř

118 Kč
94 Kč
Vyučování jako dialog - 20%
Dialog jako princip vyučování má předpoklady vytvářet vnitřní podmínky pro překonávání tradičního konformismu a transmisivního pojetí výuky.
rodina a dítě
Ukázky

Vyučování jako dialog

144 Kč
115 Kč
Zdravé a nemocné dítě - 20%
Cílem knihy je ukázat s pohledu renomovaného lékaře na nejčastější situace související se zdravím dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Zdravé a nemocné dítě

212 Kč
170 Kč
Pohádkové příběhy k zábavě i k učení - 20%
Publikace, kterou právě držíte v ruce, vznikla se záměrem nabídnout učitelům a vychovatelům, kteří pracují s dětmi 1. stupně základní školy, a studentům učitelství náměty a didaktické hry.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádkové příběhy k zábavě i k učení

157 Kč
126 Kč
Hrajeme si a tvoříme se skřítky - 20%
Jak získat pozornost dětí a jak je zaujmout? Na tuto otázku spolehlivě odpoví kniha Naděždy Kalábové Hrajeme si a tvoříme se skřítky. Činnosti, které jsou zde popsány, učí děti porozumět sobě i jejich kamarádům.
rodina a dítě
Ukázky

Hrajeme si a tvoříme se skřítky

169 Kč
135 Kč
Očkování a infekční nemoci dětí - 20%
Každé dítě předškolního a školního věku je ohroženo bakteriemi a viry, které se nejsnadněji šíří v dětských kolektivech a malé pacienty dovedou pořádně potrápit.
rodina a dítě
Ukázky

Očkování a infekční nemoci dětí

149 Kč
119 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
rodina a dítě
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 161 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>