Nejprodávanější tituly v roce 2018
romány

Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Schindlerův seznam
(1x)
Román sugestivně líčí vývoj a střety individualit – obětí, pasivních účastníků a iniciativních vykonavatelů – zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla. Steven Spielberg použil motivy románu pro natočení slavného stejnojmenného filmu.
romány

Schindlerův seznam

134 Kč
666 anjelov
Moderne napísaný román zo súčasnosti, kde nechýba láska, bolesť života a kde sa príbeh začne čoraz viac preplietať, aby nakoniec vyústil v pravdu, ktorá oslobodí, ale aj mnohých zrazí na kolená.
romány

666 anjelov

293 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
romány

Strážce času

332 Kč
Všude manžel o dvou kůrkách - 30%
No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj rozzuří a rozhodne se, že se pomstí.
romány
Ukázky

Všude manžel o dvou kůrkách

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 155 položek
<< < 1 .. 14 15 16