Nejprodávanější Kniha v roce 2018
dům a zahrada

Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
dům a zahrada

Uvnitř psa

269 Kč
Kočka
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svou kočičkou: můžete si v ní zaznamenávat různé rošťárny a oblíbené činnosti od prvního dne, kdy se u vás doma objevila.
dům a zahrada

Kočka

44 Kč
Strom - 11%
Strom je stůl. Pro galerii Křehký jej navrhli Olgoj Chorchoj a je vyroben z jediného kmene dubu letního. Výstava fotografií Václava Jiráska spojená s prvním veřejným představením stolu Strom stejně jako stejnojmenná kniha zachycují celý proces jeho zrodu.
dům a zahrada

Strom

405 Kč
360 Kč
Výcvik záchranného psa pro práci v sutinách - 20%
První systematické zpracování této problematiky (nejen) v ČR.
dům a zahrada

Výcvik záchranného psa pro práci v sutinách

295 Kč
236 Kč
Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze - 11%
Kniha nádherným stylem pojednává o chovu a zalétávání téměř vyhynulého holuba vysokoletce, tzv. pražského krátkozobého rejdiče, o trampotách a radostech s touto i jinou činností spojených a zároveň zaujímá velmi osobitý postoj k životu.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vznikla a hospodařila TJ Letové sporty Tleskač v Praze

171 Kč
152 Kč
Moji psi a ti druzí - 11%

Pes je přítel člověka. Bohatého i chudého. V mnoha případech i přítel jediný, nejvěrnější. Provází ho odnepaměti. Pomáhá mu žít i přežít na světě plném dvounohých i čtyřnohých nepřátel a doprovází ho i na onen svět.

dům a zahrada

Moji psi a ti druzí

170 Kč
151 Kč
Nízkoenergetické domy 3
Důraz je kladen na upřesnění pojmu energeticky nulového domu jako přirozeného pokračování domu pasivního. Je komentován vývoj výstavby pasivních domů v České republice a v okolních zemích.
dům a zahrada

Nízkoenergetické domy 3

185 Kč
Pachové práce aneb Království vůní - 11%
Každý pes je nadán ohromující schopností orientovat se podle čichu, ale skutečný klíč od brány království vůní třímáte v ruce vy. Budete-li se svým psem provádět cvičení a hry označované jako pachové práce, umožníte mu naplno rozvinout jeho schopnosti.
dům a zahrada

Pachové práce aneb Království vůní

206 Kč
183 Kč
Velká kniha rad první pomoci pro psy - 6%
Kniha je praktickým průvodcem v rizikových situacích, do nichž se mohou dostat chovatelé psů. Je rádcem i v preventivní veterinární péči.
dům a zahrada

Velká kniha rad první pomoci pro psy

297 Kč
279 Kč
4týdenní výchovný program pro psy - 14%
V této přehledné a moderní příručce máte den po dni, týden po týdnu připravený výchovný program pro vašeho psa, který si oba hezky užijete a na konci bude dobře vychovaný společník.
dům a zahrada

4týdenní výchovný program pro psy

232 Kč
199 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 188 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>