Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.
Čínské učení o výživě.
Tato kniha nenabízí jen dobrý úvod pro laiky, je také dobrou příručkou pro pokročilé, pro praktikanty čínské medicíny.
Je jednou z mála knih, které mohou být umístěny jak v knihovničce, tak i v kuchyni.
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
První část trojdílné práce Léčivé rostliny - jejich vlastnosti, účinky a použití vybral autor byliny, které mají v Čechách a na Moravě dlouhou tradici a jsou stále používány.
Učebnice je koncipována pro nezdravotnické i zdravotnické pracovníky, kteří podle svých specializací přicházejí do styku s poruchami nebo následky poškození, případně přetížení mízního systému a v rozsahu svých kompetencí je řeší.
Díky této knize snadno pochopíte základní principy tělesné konstituce, různých onemocnění i příslušných léčebných metod. Základní principy ájurvédy jsou také poprvé ilustrovány inspirativními, esteticky ztvárněným obrazovým materiálem.