Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
filosofie a náboženství

Protestant 2013/5 - 18%
V Protestantu 5/2013 si přečtete rozhovor s izraelským historikem Illanem Pappé o nových pohledech na současnost i historii státu Izrael, kázání Jana Keřkovského o Gedeonově i našem pochybování a co ho přemáhá, dva příspěvky do debaty o "totalitnosti".
filosofie a náboženství
Ukázky

Protestant 2013/5

22 Kč
18 Kč
Sekty a nová náboženství - 20%
Výzkum na poli sekt a nových náboženských hnutí postupuje mílovými kroky. Špičková práce světově známých a uznávaných odborníků Douglase Cowana a Davida Bromleyho shrnuje nejaktuálnější trendy v bádání a ve velmi koncentrované podobě vás seznámí s vývojem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Sekty a nová náboženství

297 Kč
238 Kč
Tak pravil Bhagavan Nitjánanda - 20%
(1x)
Bohužel existuje pouze málo autentických zdrojů o učení a životě jednoho z největších duchovních mistrů minulého století, kterým nepochybně Bhagavan Nitjánanda byl.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tak pravil Bhagavan Nitjánanda

140 Kč
112 Kč
Uvědomění Já - 20%
(1x)
Tento text Átma Bódha (Uvědomění Já) je určený těm hledajícím, kteří hledají vysvobození, těm, kteří se dlouhotrvající vytrvalou duchovní praxí očistili od nečistot a dosáhli klidu mysli, prosté žádostí a tužeb.
filosofie a náboženství
Ukázky

Uvědomění Já

30 Kč
24 Kč
Bible - 20%
Jak je to vlastně s Biblí: Kdo napsal tento první světový bestseller? Jaký význam má Starý zákon - pro křesťany a pro židy? O čem pojednává Nový zákon? Právě tady najdete jasný přehled a přesné informace o nejnovějších výsledcích bádání.
filosofie a náboženství
Ukázky

Bible

135 Kč
108 Kč
Cesta soucitného bojovníka - 20%
Ve své knize Dzigar Kongtrül Rinpočhe podává praktický komentář k významnému buddhistickému textu „Cesta bódhisattvy“ od slavného indického učence Šántidévy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta soucitného bojovníka

195 Kč
156 Kč
Drahokamy 2 - 20%
Druhý díl výběru drobných prací Květoslava Minaříka Drahokamy 2 stejně jako prvý navazuje na jeho nauku, kterou nazval „integrální jóga“, aby ji odlišil od neúplných jógických systémů, s nimiž se v Evropě setkáváme.
filosofie a náboženství
Ukázky

Drahokamy 2

150 Kč
120 Kč
Duchovní instrukce - 20%
(1x)
Přímé zkušenosti mistrů z praxe stezky jsou vždy poučné a inspirativní. O to více, jedná-li se o přímé vedení žáků mistry. Například rozhovory s Ramanou Mahárišim jsou nepřekonatelnou studnicí praktických poznatků.
filosofie a náboženství
Ukázky

Duchovní instrukce

60 Kč
48 Kč
Jak se dělají filosofie - 20%
Autorova důslednost a systematičnost zde nevyúsťuje ve vytvoření jiného, dalšího systému. Ukazuje, že skutečné myšlení začíná právě tam, kde opouští systémy, definice, přihrádky a jiné „strnulé formy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Jak se dělají filosofie

149 Kč
119 Kč
Kořeny a květy biblických pojmů - 20%
Ohledání a zpřístupnění vybraných biblických pojmů. Autor začíná analýzou hebrejských a řeckých termínů, hledá jejich souvislosti napříč biblickým kánonem.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kořeny a květy biblických pojmů

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 250 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>