Nejprodávanější Kniha v roce 2018
historie a politika

Živá pochodeň na Stadionu Desetiletí - 11%
Dne 8. září 1968 se na varšavském Stadionu Desetiletí zapálil na protest proti účasti polských jednotek na okupaci Československa Ryszard Siwiec. V této knize jsou česky poprvé publikovány takřka všechny dostupné archivní dokumenty o tomto protestu.
historie a politika

Živá pochodeň na Stadionu Desetiletí

108 Kč
96 Kč
Freudové - 11%
Eva Weissweilerová zachycuje i to, co Freud sám nazýval „rodinným románem“, například psychoanalytikovu fanatickou nenávist k pěti sestrám jako možný kořen jeho podivného názoru, že ženy na rozdíl od mužů nemají žádné „nad-já“.
historie a politika

Freudové

351 Kč
312 Kč
Reaganova válka - 11%
Reaganova válka je příběhem osobní a politické cesty Ronalda Reagana jako antikomunisty. Velký příběh o čtyřicetiletém boji Ronalda Reagana a konečném vítězství nad komunismem.
historie a politika

Reaganova válka

324 Kč
288 Kč
Neslavné konce mocných 2 - 11%
Velcí lidé jsou jako meteory, určené k tomu, aby spálily zemi – zní slavný výrok Napoleona Bonaparta, jímž se nepochybně mínil sám kvalifikovat. Moc je opojná a ne každý, komu byla v průběhu dějin dána, ji dokázal snést.
historie a politika

Neslavné konce mocných 2

223 Kč
198 Kč
Paměti diplomata - 11%
Rozsáhlá kniha vzpomínek významného českého diplomata Jaromíra Kopeckého (1899-1977) je významným příspěvkem k poznání československých dějin 20. století.
historie a politika

Paměti diplomata

439 Kč
390 Kč
Karel IV. - státnické dílo - 11%
Kniha obsahuje české překlady vybraných dokumentů právního charakteru, které vydal český král Karel IV. Výběr dokumentů je zaměřen na prameny vztahující se k českému státu a je vymezen prvním desetiletím vlády Karla IV. v Čechách a v římskoněmecké říši.
historie a politika

Karel IV. - státnické dílo

248 Kč
220 Kč
Česká beseda o německých badatelích v oblasti pomocných věd historických, archivnictví a edic historických pramenů - 11%
Sborník příspěvků z konference o německých badatelích v oblasti pomocných věd historických a archivnictví.
historie a politika

Česká beseda o německých badatelích v oblasti pomocných věd historických, archivnictví a edic historických pramenů

91 Kč
81 Kč
Masarykův sborník X.
Biografie prací o T. G. Masarykovi a reedice prací T. G. Masaryka obsahuje monografie, studie, články a recenze z let 1996-1998.
historie a politika

Masarykův sborník X.

90 Kč
Knihy a osudy - 11%
Paměti významného politika, nakladatele a podnikatele, který se do dějin knižní kultury zapsal mimo jiné jako ředitel předválečného nakladatelství Borový.
historie a politika

Knihy a osudy

157 Kč
139 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 269 položek
<< < 1 .. 25 26 27