Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
zdravá výživa

Detox smoothies - 20%
V dalším svém bestselleru se známá autorka zaměřuje na detoxikaci organismu: jak se na ni připravit, na co myslet v jejím průběhu i po ní, jaké jsou její vedlejší účinky, co při ní jíst a jakých potravin se naopak vyvarovat.
zdravá výživa
Ukázky

Detox smoothies

246 Kč
197 Kč
Léčení pohybem - 20%
Léčení pohybem je uzemňující i povznášející moderní meditační praxe založená na tradicích extatického tance.
zdravá výživa
Ukázky

Léčení pohybem

195 Kč
156 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdravá výživa
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdravá výživa
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Zdravé fitness dobroty - 20%
Chcete mlsat zdravě a bez výčitek? Sportujete a chcete si po tréninku dopřát chutnou, zdravou, proteinovou sladkou svačinku? Pak je pro vás tato e-kniha jako stvořená. Najdete v ní recepty jak na pečené, tak zastudena připravované dezerty.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravé fitness dobroty

79 Kč
63 Kč
(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
zdravá výživa
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
zdravá výživa
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Alternativní potravinové sítě - 20%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
zdravá výživa
Ukázky

Alternativní potravinové sítě

180 Kč
144 Kč
From fatman to ironman - 20%
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
zdravá výživa
Ukázky

From fatman to ironman

89 Kč
71 Kč
Vařit, či nevařit? - 20%
V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
zdravá výživa
Ukázky

Vařit, či nevařit?

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>