Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
humanitní obory

Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
humanitní obory
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
humanitní obory
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Traumatologie ve schématech a RTG obrazech - 20%
Tato v naší litertuře zatím ojedinělá publikace pomáhá čtenáři v orientaci v problematice úrazů. Kniha je určena především studentům medicíny ale i mladším lékařům ve specializační přípravě.
humanitní obory
Ukázky

Traumatologie ve schématech a RTG obrazech

314 Kč
251 Kč
Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
humanitní obory
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
Úvod do studia práva - 20%
Nové vydání je aktualizováno s ohledem na nový občanský zákoník platný od roku 2014. Největších změn doznala oblast procesního práva.
humanitní obory
Ukázky

Úvod do studia práva

229 Kč
183 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
humanitní obory
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Stylistika pro žurnalisty - 20%
Publikace představuje základní studijní materiál vedoucí ke zvládnutí jazykové kultury, stylizace a kompozice žurnalistického textu.
humanitní obory
Ukázky

Stylistika pro žurnalisty

319 Kč
255 Kč
Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka - 20%
Opakované vydání této knihy potvrzuje skutečnost, že monografie úspěšně řeší velmi nesnadný úkol - stručně shrnout poznatky o centrálních mechanizmech řízení hybnosti a informovat o možnostech odstranění, popřípadě zmírnění poruch motoriky.
humanitní obory
Ukázky

Fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka

225 Kč
180 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
humanitní obory
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Sociální práce - 20%
Publikace se snaží přiblížit studentům pedagogických oborů disciplínu sociální práce, která může budoucím pedagogům odhalit mechanismy a strategie tohoto pomáhajícího oboru.
humanitní obory
Ukázky

Sociální práce

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>