Nejprodávanější tituly v roce 2018
foto, video

Perfektní fotografie - 11%
Tato kniha je pro fotografy, kteří chtějí fotografovat lidi. Je jedno, jestli fotografujete svatby, maturitní plesy, páry, lifestylové portréty, módu, cestovatelské snímky nebo třeba profesní portréty pro firmy.
foto, video

Perfektní fotografie

512 Kč
455 Kč
Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu - 11%
Získejte skvělé fotografie stiskem spouště fotoaparátu a bez klikání na počítači. V knize najdete téměř vše, s čím se při fotografování můžete setkat: krajiny, architekturu, street fotografii, fotografování sportu nebo portrétu, ohňostrojů, jídla...
foto, video

Skvělé fotografie přímo z fotoaparátu

449 Kč
399 Kč
Urban fotografie - 11%
Kniha je jedinečným zdrojem informací pro ty fotografy, kteří by se chtěli tomuto fotografickému žánru věnovat, a je i zajímavým srovnávacím materiálem pro ty, kteří kouzlu urban fotografie již propadli.
foto, video

Urban fotografie

449 Kč
399 Kč
Zoner Photo Studio X
Zoner Photo Studio X je nejnovější verzí osvědčeného a oblíbeného českého programu pro správu, prohlížení a úpravu fotografií.
foto, video

Zoner Photo Studio X

134 Kč
Průvodce fotografa - Strobist info - 11%
Nedaří se vám práce s blesky ani ve studiu natož venku? Potřebujete věci spíše vidět než o nich pořád dokola číst? Dustin Diaz vám ukáže jak na to.
foto, video

Průvodce fotografa - Strobist info

234 Kč
208 Kč
Naučte se fotografovat ženy: 1000 dokonalých póz - 11%
Vyčerpávající zdroj inspirace pro fotografování modelek.
foto, video

Naučte se fotografovat ženy: 1000 dokonalých póz

621 Kč
552 Kč
Pouliční fotografie - 11%
Publikace je základním průvodcem pro každého, kdo by se chtěl věnovat pouliční (street) fotografii. Na rozdíl od jiných knih o fotografování, se tato více zabývá i chováním fotografa.
foto, video

Pouliční fotografie

242 Kč
215 Kč
Základy digitální fotografie - 11%
Světoznámý fotograf Tom Ang vás v této knize naučí, jak plně a bez zbytečných průtahů ovládnout základy digitální fotografie. Věnuje se všem důležitým aspektům fotografování: od techniky přes postprodukci až po výběr správného vybavení.
foto, video

Základy digitální fotografie

332 Kč
295 Kč
Fotografování jídla - 20%
Potřebujete, aby jídlo na snímcích vypadalo stejně chutně jako ve skutečnosti? Rádi vaříte a chtěli byste své kulinární výtvory prezentovat atraktivněji? Publikujete blog o jídle? Potom je tato kniha určena právě vám.
foto, video
Ukázky

Fotografování jídla

350 Kč
280 Kč
Kompletní fotografie - 11%
Kniha, která vás provede fotografií od prvních snímků až po pokročilé techniky profesionálů. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník, mírně pokročilý nebo zkušený fotograf. V této knize si přijde na to své každý.
foto, video

Kompletní fotografie

476 Kč
423 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>