Nejprodávanější Kniha v roce 2018
ženy

Provařená historie - 31%
Retro vyprávění jedné z úspěšných panských kuchařek z doby, kdy končilo rakouské mocnářství a z dvacátých let První republiky. Vzpomínky na život autorčiny prababičky vycházejí přímo z jejího vlastního vyprávění.
ženy

Provařená historie

215 Kč
148 Kč
Domov je místo, odkud tě nevyhodí - 11%
Autorka, lékařka a pěstounka, na internetových diskusích známá pod jménem MACEŠKA, připravila ke druhému vydání pokračování příběhů o životě svých přijatých i biologických dětí.
ženy

Domov je místo, odkud tě nevyhodí

179 Kč
159 Kč
Má léta u Diora - 11%

Suzanne Lulingová byla jednou z výjimečných osobností Diorova nejužšího týmu. Právě ona měla rozhodující podíl na vzestupu tohoto módního domu a jeho věhlasu doma i v zahraničí.

ženy

Má léta u Diora

269 Kč
239 Kč
Život bez hranic - 11%
(2x)

Na světě nesportují jenom chlapi! Dámy, hledáte-li inspiraci – tady je!

ženy
Ukázky

Život bez hranic

269 Kč
239 Kč
Jeskyně ve sněhu - 11%
Britská novinářka ve svém barvitém vyprávění představuje příběh buddhistické mnišky britského původu, která strávila 12 let v meditaci v malé jeskyni v Himálajích.
ženy

Jeskyně ve sněhu

269 Kč
239 Kč
Víc štěstí než rozumu - 6%
(4x)
Kniha vzpomínek izraelské novinářky a překladatelky. Rodinné kořeny na českém venkově, atmosféra předválečné židovské Prahy, sionistické mládežnické hnutí v Čechách, válka, první kroky v Izraeli - všechny tyto zlomky vytvářejí plastickou fresku.
ženy

Víc štěstí než rozumu

253 Kč
238 Kč
Pamatuješ, mami? - 11%
...v šedesátých letech lidé z Lidic, ti, co přežili, přijeli na návštěvu do Soch, podívat se na stejně tragické přeživší… Jenže ta jejich vesnice byla jediná v celých Čechách, se kterou zacházeli tak tvrdě, takže ji média velmi hýčkají...
ženy

Pamatuješ, mami?

257 Kč
228 Kč
Prostonárodní kuchařka Květy Fialové - 11%
První kuchařka Květy Fialové je na světě a s ní řada původních receptů na pokrmy, které tato slavná filmová a divadelní herečka vařila nejraději. V kuchařce převažují nápadité recepty, které vycházejí z Květiny fantazie.
ženy

Prostonárodní kuchařka Květy Fialové

260 Kč
231 Kč
Případ Pavlína - 11%
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
230 Kč
Poselství Luny - 11%
10. prosince 1997 vyšplhala třiadvacetiletá Julia "Butterfly" Hill do koruny 55 metrů vysokého stromu v lese Redwood v Kalifornii. Chtěla zabránit zničení stromu i lesa, ve kterém žil celé tisíciletí.
ženy

Poselství Luny

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>