Nejprodávanější Kniha v roce 2018
psi

Stafordšírský bulteriér - 11%
Kniha vás podrobně seznámí s plemenem Stafordšírského bulteriéra.
psi

Stafordšírský bulteriér

233 Kč
207 Kč
Pozitivní metody výchovy psa - 6%
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
319 Kč
Sportuj se psem - 11%
Kniha pro ty, kteří chtějí běhat a sportovat se svým psem. Autorky vás zbaví zbytečných obav, zda to zvládnete a poradí vám, jak začít, jaké pomůcky se vám můžou hodit, jak postupně zlepšovat kondici vaši i vašeho psa.
psi

Sportuj se psem

269 Kč
239 Kč
Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy - 11%
Pro psa není nic horšího než nuda. A právě jako nástroj proti nudě vznikl Hersenwerk - hlavolamy a mentální cvičení, která může používat každý, kdykoli, kdekoli a s minimálními náklady.
psi

Hersenwerk pro psy - Psí hlavolamy

233 Kč
207 Kč
Cvičení a hry se psem - 11%
Hrajete si rádi se svým čtyřnohým kamarádem a hledáte různé nápady a podněty? Tato příručka vám nabízí spoustu námětů na hry zaměřené na koncentraci, obratnost, aportování či hledání předmětů.
psi

Cvičení a hry se psem

143 Kč
127 Kč
Francouzský buldoček - 11%
Zmačkaný obličej, netopýří uši, věrné kulaté oči – to je francouzský buldoček. Je to milý, přizpůsobivý rodinný pes, neúnavný partner dětských her a šarmantní klaun, který svým lidem dokáže vyčarovat úsměv na rtech.
psi

Francouzský buldoček

224 Kč
199 Kč
Masáže psů - 11%
Kniha, která obsahuje více než dvě stovky ilustrací a fotografií, je zdrojem vynikajících informací o psím organismu i návodem k řešení specifických zdravotních problémů vašeho psa.
psi

Masáže psů

305 Kč
271 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
psi

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
Jak porozumět řeči psího těla - 11%
Dobrý vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit pouze na základě správně fungující komunikace – k tomuto závěru došla Rosie Lowryová po třiceti letech praxe a studia v oblasti výcviku a řešení problémového chování psů.
psi

Jak porozumět řeči psího těla

233 Kč
207 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>