Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2018
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
nemoci a zdravotní problémy

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
nemoci a zdravotní problémy

Migréna

377 Kč
354 Kč
Tělo nezapomíná - 11%
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
nemoci a zdravotní problémy
Ukázky

Tělo nezapomíná

338 Kč
300 Kč
Co Vám říká Vaše tělo - 11%
Kniha s názvem Co Vám říká Vaše tělo je druhým vydáním úspěšného titulu Tajná řeč Vašeho těla.
nemoci a zdravotní problémy

Co Vám říká Vaše tělo

359 Kč
319 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
nemoci a zdravotní problémy

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Deprese a jak ji zvládat - 11%
Příručka pro postižené, jejich blízké a pomáhající profese. Autoři uvádějí základní informace o depresích a příbuzných poruchách, jejich příčinách a projevech. Představují různé typy léčby.
nemoci a zdravotní problémy

Deprese a jak ji zvládat

242 Kč
215 Kč
Závislost - 11%
Jaké jsou kořeny závislosti? Známý autor Heinz-Peter Röhr je vztahuje k touze po blízkosti, lásce, uznání. Léčba závislosti podle něj vyžaduje upřímné uznání vlastní nemoci, které lze zpracovat jen skrze truchlení.
nemoci a zdravotní problémy

Závislost

251 Kč
223 Kč
Vaříme a pečeme pro diabetiky - 11%
Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život. Teď jste šéfem svého talíře vy! Sestavte si svůj jídelníček zcela podle chuti a nálady....
nemoci a zdravotní problémy

Vaříme a pečeme pro diabetiky

179 Kč
159 Kč
Rehabilitace motoriky člověka - 11%
Publikace, která je výsledkem spolupráce teoretiků a klinických pracovníků, navazuje na tři úspěšná vydání oblíbené a úspěšné knihy fyziologie a léčebná rehabilitace motoriky člověka
nemoci a zdravotní problémy

Rehabilitace motoriky člověka

449 Kč
399 Kč
Dna - nemoc králů - 11%
Proč se dně říká podagra? Je to opravdu nemoc králů? Může nás trápit ještě v současné době? Je skutečně nutná dieta bez purinů? To všechno jsou otázky, na které dává odpověď nová kniha docenta Lubomíra Kužely a nutriční terapeutky Věry Stejskalové.
nemoci a zdravotní problémy

Dna - nemoc králů

164 Kč
146 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>