Nejprodávanější tituly v roce 2018
zoologie

Doteky přírody
Upolín, lakušník, sklenobýl, čertkus… Nejen na tyto rostliny s pohádkovými názvy narazíte v české a moravské krajině, kterou vás provede její znalec a milovník – Václav Chaloupek.
zoologie

Doteky přírody

89 Kč
Lesní ptáci
Lesní ptáci jsou přirozenou ekologickou skupinou, která patří k druhově nejbohatším. Při jarní jitřní návštěvě lesa vidíme a hlavně slyšíme nejrůznější ptačí druhy. Kniha nás seznamuje s těmito opeřenými obyvateli lesa.
zoologie

Lesní ptáci

224 Kč
Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu
Tato příručka popisuje přes 400 druhů savců, a zachycuje tak všechny dosud známé suchozemské zástupce této třídy žijící v západním Palearktu, tedy především v Evropě a v přilehlých oblastech severní Afriky a Blízkého východu.
zoologie

Savci Evropy, severní Afriky a Blízkého východu

359 Kč
Ptáci našich zahrad
S touto přehlednou knihou, plnou výstižných fotografií, snadno dokážete poznat a určit ptáky, kteří se pohybují v zahradě. Autorka zvolila neobvyklou metodu a rozdělila hlavní zahradní ptáky do tří kategorií podle velikosti.
zoologie

Ptáci našich zahrad

269 Kč
V zajetí sokolnictví
V zajetí Sokolnictví je výpravná obrazová kniha s více než 650 fotografiemi dravců a lidí okolo nich a příběhy, které vás přesvědčí, že sokolnictví není jen úžasný koníček, ale především způsob života. Autor knihy Václav Augustin vám předá své celoži
zoologie
Ukázky

V zajetí sokolnictví

74 Kč
Proč řve lev na leva

Němé tváře? Ale kdeže. Pusy se jim nezastaví! Naučte se porozumět řeči zvířat.

V různých pohádkách člověk porozumí řeči zvířat jen díky nějakému kouzlu. Abrakadabra! A už ví, o čem si zrovna povídají včelky, ptáci i ryby. V některých příbězích s

zoologie

Proč řve lev na leva

179 Kč
Ptáci 1 - Fauna ČR
V rámci edice Fauna ČR vychází po dvaceti letech třetí přepracované vydání svazku Ptáci 1 (řády vrubozobí, potáplice, trubkonosí, potápky, plameňáci, čápi, brodiví a pelikáni a veslonozí), tentokrát již zaměřené jen na území České republiky.
zoologie

Ptáci 1 - Fauna ČR

608 Kč
Dědičnost u holubů
Mnoho odchylek od divokého typu holuba má základ v jednom jediném dědičném faktoru, jiné naopak – zejména barevné varianty - se dají vysvětlit jen různými kombinacemi dědičných faktorů.
zoologie

Dědičnost u holubů

359 Kč
Geniální psi
Seznámíme se se psy, kteří zvládli tisíce slov a zaměříme se i na to, jak psy cvičit. Nechybí ani trocha historie: Jak se vůbec z vlka stal pes a co všechno může obnášet domestikace?
zoologie

Geniální psi

313 Kč
Hmyz
Kniha našeho předního entomologa doc. RNDr. Jiřího Zahradníka, která byla již dříve vydána v devíti světových jazycích se konečně dostává do rukou i českému čtenáři.
zoologie

Hmyz

341 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>