Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
auta a motocykly

Velorex - 20%
(1x)
Na stránkách této knihy, napsané podle dobových pramenů a vzpomínek pamětníků, ožívají téměř hrabalovské životní osudy konstruktérů Velorexu i neuvěřitelné peripetie jeho výroby.
auta a motocykly
Ukázky

Velorex

280 Kč
224 Kč
Jawa, můj osud - 20%
JUDr. Jaroslav Frei je dnes málo známá osobnost, ačkoli mu vděčíme za mnohé. Jeho jméno se vytratilo, jeho zásluhy si přivlastnili jiní. Vlastní pílí se vypracoval až na ředitele Jawy.
auta a motocykly
Ukázky

Jawa, můj osud

229 Kč
183 Kč
Autobus Škoda 706 RO - 20%
Publikace je věnovaná prvnímu novému typu autobusu, který se sériově vyráběl v poválečném Československu. Byl to model Škoda 706 RO a jeho produkce mohla začít v roce 1946 jenom díky tajnému vývoji prováděném v mladoboleslavské Škodovce.
auta a motocykly
Ukázky

Autobus Škoda 706 RO

280 Kč
224 Kč
Automobily Škoda - technické a seřizovací hodnoty - 20%
Čtvrté rozšířené vydání je doplněno o technické údaje nového automobilu Škoda Octavia II a změny na motorech modelů Fabia, Octavia a Superb. Kniha tak obsahuje kompletní parametry automobilu Octavia, Octavia Combi (I a II), Fabia (Combi, Sedan, Superb).
auta a motocykly
Ukázky

Automobily Škoda - technické a seřizovací hodnoty

169 Kč
135 Kč
Skútr Čezeta - 20%
Neopadající zájem vás čtenářů o knihy s tématikou skútru Čezeta si vyžádal toto druhé doplněné vydání. Pro aktivní skútristy jsme přidali nové praktické zkušenosti z provozu, pro všechny fandy pak informace o novém skútru Čezeta s elektrickým pohonem
auta a motocykly
Ukázky

Skútr Čezeta

297 Kč
238 Kč
Legendární Praga V3S - 20%
V knize najdete podrobný popis stavu motorizace v Československu po druhé světové válce, historii vývoje Pragy V3S, kompletní přehled takticko-technických dat vozu.
auta a motocykly
Ukázky

Legendární Praga V3S

424 Kč
339 Kč
Autobus Karosa Š 11 - 20%
(1x)
Téma určitě zaujme mladé nadšence do autobusové a trolejbusové techniky, nové informace mohou ale načerpat i pokročilejší zájemci či odborníci z oboru veřejné hromadné dopravy.
auta a motocykly
Ukázky

Autobus Karosa Š 11

288 Kč
230 Kč
Automobil a spalovací motor - 20%
Jedinečná publikace přináší neotřelý pohled do dějin automobilismu - klade důraz na historické a technické mezníky vývoje spalovacího motoru i automobilu, který popisuje na pozadí a v kontextu politicko-ekonomického vývoje světa, především však Evropy.
auta a motocykly
Ukázky

Automobil a spalovací motor

254 Kč
203 Kč
Autobus Škoda 706 RTO - 20%
Kniha se zabývá jak tuzemskými typy RTO, tak polskými modely, které jsou neméně zajímavé. I v této modelové řadě vznikly projekty, jež se realizovaly pouze ve formě prototypů, či jednotlivých kusů.
auta a motocykly
Ukázky

Autobus Škoda 706 RTO

280 Kč
224 Kč
OT-64 SKOT - 20%
V jedinečném souboru často dosud nepublikovaných archivních fotografií, výkresů i dalších dokumentů se před čtenářem odehrává barvitý příběh vozidla - od jeho vzniku, zadání konstrukční úkolu přes vývoj, zkoušky až k nasazení v armádě i policii.
auta a motocykly
Ukázky

OT-64 SKOT

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>