Nejprodávanější knihy v roce 2018
romány

Anežka - 11%
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
279 Kč
Strážkyně domácího krbu - 11%
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány

Strážkyně domácího krbu

179 Kč
159 Kč
Fejsbuk - 11%
Pražský muzikant a novinář podává výjimečný autobiografický pohled na tuto zemi v posledních čtyřiceti letech.
romány

Fejsbuk

242 Kč
215 Kč
Slabikář - 11%
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
311 Kč
Střih - 50%
(3x)
Samuel Anderson je v krizi. Učí sice literaturu na univerzitě, ale dluží nakladateli román, za který už dostal zaplaceno, ale nenapsal z něj ani čárku, marní čas hraním počítačových her a nechal si uniknout životní lásku.
romány

Střih

398 Kč
198 Kč
Běh života s úsměvem - 11%
Život je cesta protkaná příběhy. Veselými, smutnými i úplně obyčejnými. Autorka s humorem, nadsázkou a nadhledem popisuje životní pouť od dětských krůčků po kroky zralé ženy. V knize se tak setkáváme se situacemi, které prožívá každý z nás. Ztrácíte trpělivost se svými dětmi?
romány

Běh života s úsměvem

224 Kč
199 Kč
Rozmačkané ego se slaninou - 11%
Živelná autorka kuchařek Nela má talent kombinovat chutě a komplikovat si život. Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.
romány

Rozmačkané ego se slaninou

224 Kč
199 Kč
Kroky v dešti - 11%
Láska v nelehké době socialismu, utajený sňatek, manželova zrada. Minulost se nedá utajit. Spletitý příběh jedné rodiny od populární slovenské autorky.
romány

Kroky v dešti

269 Kč
239 Kč
Mezi krásou a ošklivostí - 65%
(4x)

Osmiletá Wavy je neviditelná. Její matku plně zaměstnává braní drog a otce jejich výroba a prodej. Motorkář Kellen, který se vybourá nedaleko jejich domu, je tak od chvíle, kdy jí umřela babička, prvním člověkem, který si Wavy všímá.

romány
Ukázky

Mezi krásou a ošklivostí

279 Kč
98 Kč
Přítelkyně - 11%
Tři ženy, tři přítelkyně, tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě
romány

Přítelkyně

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>