Nejprodávanější tituly v roce 2018
rock

Sudová přitažlivost
Sedmnácté album skupiny Alkehol sestává z dvanácti novinek a jako bonus je připojena píseň Rockeři, která vznikla k loňskému 25. výročí skupiny. Zpívají v ní také Petr Janda a Josef Vojtek.
rock

Sudová přitažlivost

296 Kč
Thin Lizzy Story
Biografie, mapující vzestupy a pády jedné z nejvýraznějších a nejoriginálnějších skupin v dějinách populární hudby, kapely, k jejímuž odkazu se hlásí taková slavná jména světového hard rocku a heavy metalu, jako například Judas Priest, Iron Maiden.
rock
Ukázky

Thin Lizzy Story

149 Kč
Carry Fire
Carry Fire je jedenácté sólové studiové album anglického zpěváka Roberta Planta. Bylo vydáno 13. října roku 2017. První singl z alba nazvaný „The May Queen“ byl představen v srpnu 2017.
rock

Carry Fire

386 Kč
Eskalace dobra

J.A.R. (Jednotka Akademického Rapu nebo také Jaromír a Radomír) je přední česká funkově-rocková skupina. Skupina J.A.R. byla založena symbolicky 17. listopadu 1989. Základní sestavu tvořil v té době autor hudby Roman Holý a duo „akademických“ raperů Oto Klempíř a Michael Viktořík.

rock

Eskalace dobra

314 Kč
Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
rock

Noční hlídka

224 Kč
Straka v hrsti
Zvukově remasterovaná reedice kultovního českého rockového alba! Jubilejní edice 1982 - 2012
rock

Straka v hrsti

267 Kč
52 + 2
Rekapitulační 3CD nabízí celkem 54 autorských písní Petra Skoumala mapující období let 1975–2007. Jak už název napovídá, 2 písně vznikly po tomto období. Petr Skoumal umí svými skladbami oslovit opravdové hudební fajnšmekry.
rock

52 + 2

359 Kč
America
Páté studiové album jedné z nejslavnějších kapel současné hudební scény, na kterém se vyjma kapely objeví například Halsey nebo A$AP Rocky nebo tracky produkované Zeddem.
rock

America

629 Kč
Delta
Anglická folkrocková kapela Mumford & Sons vydává singl Guiding Light, jehož prostřednictvím rovněž oznamuje vydání čtvrtého alba Delta. Deska byla nahrávána v londýnských The Church Studios a produkce se ujal renomovaný Paul Epworth.
rock

Delta

287 Kč
How The West Was Won
Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii.
rock

How The West Was Won

386 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 117 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>