Nejprodávanější hudba v roce 2018
pop

Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.
pop

Christmas On The Blue

323 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

pop

Vlasy

296 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.
pop

Double Album

323 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.
pop

Si

422 Kč
Konečně
Zpěvačka Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem Konečně! Pro mnohé možná překvapivě nepůjde ani o swingové evergreeny s big bandem, ani o muzikálové melodie či osvědčené coververze, ale o původní písně psané jí přímo na tělo.
pop

Konečně

354 Kč
Kdyby prase mělo křídla
Nejlepší písničky pro děti v dokonale remasterovaném zvuku!
pop

Kdyby prase mělo křídla

267 Kč
Egypt Station
Egypt Station je sedmnácté sólové album Paula McCartneyho. Jedná se o první nový materiál od roku 2013. Desku majoritně produkoval Greg Kurstin s přispěním Ryana Teddera.
pop

Egypt Station

386 Kč
Já nemám strach
Album stálice naší populární hudby!
pop

Já nemám strach

374 Kč
Mapa lásky
Slavný pěvec na dalším z nádherných hudebních výletů!
pop

Mapa lásky

354 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
pop

Ta pravá

374 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 92 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>