Nejprodávanější tituly v roce 2018
Praha

Procházka po Karlově mostě - 11%
Karlův most – srdce Prahy, místo, kam často směřují kroky Pražanů a návštěvníků metropole z Čech i ze zahraničí. Projděte se i vy po tomto nádherném mostě a poznejte jednotlivé sochy a sousoší!
Praha

Procházka po Karlově mostě

89 Kč
79 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 11%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
Praha

Utajené hrady a zámky II.

269 Kč
239 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
Praha
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Kde pijí múzy 3 - 11%
Třetí díl průvodce po lokálech významných pro českou kulturu nás zavede do legendárních pivnic U Dvou koček a U Medvídků.
Praha

Kde pijí múzy 3

426 Kč
378 Kč
Nová pražská strašidla - 11%
Jan Nejedlý v této knize shromáždil více než sto nových pražských strašidel z dob protektorátu, socialismu i současnosti. Každé strašidlo s sebou přináší napínavý příběh na pomezí hororu a grotesky.
Praha

Nová pražská strašidla

178 Kč
158 Kč
Pražská domovní znamení vyprávějí - 11%
Domovní znamení patří k Praze odedávna. Dotvářejí její neopakovatelnou atmosféru, která by bez nich byla o poznání chudší. Třebaže už neslouží k orientaci ve spletitých uličkách prastarého města, pořád ještě k nám promlouvají jejich symboly a příběhy.
Praha

Pražská domovní znamení vyprávějí

251 Kč
223 Kč
Praha do kapsy - Lonely Planet - 11%
Stověžatá matička Praha uchvacuje svou gotickou architekturou, zemitými hospodami, secesními kavárnami, avantgardním uměním i majestátním Pražským hradem.
Praha
Ukázky

Praha do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
Pověsti staré Prahy - čínská mutace - 11%
Čínská mutace knihy. Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem...
Praha

Pověsti staré Prahy - čínská mutace

242 Kč
215 Kč
Kde pijí múzy 2 - 11%
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
Praha

Kde pijí múzy 2

426 Kč
378 Kč
Pověsti staré Prahy - 11%
Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy. Tato místa lze dodnes navštívit, a tak se kniha může stát současně i jakýmsi zábavným, atypickým průvodcem, který lze vzít s sebou třeba na procházku.
Praha

Pověsti staré Prahy

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>