Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
výchova a rodina

Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
výchova a rodina
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Vztah matky a dcery - 20%
(1x)
Matka a dcera. Vztah pevnější než skála a zároveň často velice komplikovaný. Za celou lidskou historii se popsaly stohy papíru o Oidipovském či Elektřině komplexu a spoustě jiných, ale na matky a dcery se zdá se trošku pozapomnělo.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a dcery

157 Kč
126 Kč
Vztah matky a syna - 20%
Vztah matky a syna není jen na jedné straně starání se o dítě a na straně druhé bezmezná důvěra v rodiče a později snad i "přechodná" revolta.
výchova a rodina
Ukázky

Vztah matky a syna

135 Kč
108 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
výchova a rodina
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
výchova a rodina
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Jak přežít pubertu svých dětí - 20%
Máte doma dospívající dítě a někdy nabýváte dojmu, že pochází z jiné planety? Rádi byste porozuměli své dospívající ratolesti? Známá česká autorka vám poradí jak na to.
výchova a rodina
Ukázky

Jak přežít pubertu svých dětí

186 Kč
149 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
výchova a rodina
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Jak potkat děti - 20%
Knížka Jak potkat děti je o dětských otázkách a dospělých odpovědích. Kniha vyšla již dvakrát a byla okamžitě rozebrána.
výchova a rodina
Ukázky

Jak potkat děti

99 Kč
79 Kč
Dotýkání dovoleno! - 20%
Tato kniha byla napsána proto, aby vrátila doteky do našich životů a abychom si uvědomili, proč často hladíme plyšáka, ale ne sebe navzájem. Zaměřuje se na nedomazlenost ve vztazích a v komunikaci a nedomazlenost jako vyjádření vztahu k sobě.
výchova a rodina
Ukázky

Dotýkání dovoleno!

144 Kč
115 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
výchova a rodina
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>