Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018
povídky

Hororové povídky
Audiokniha obsahuje 10 mrazivých povídek ze záhrobí. Pokud milujete záhady, duchy a jiné nadpřirozené jevy, je toto CD pro vás! 8 povídek je zasazeno do českého prostředí, avšak 2 povídky se odehrávají ve Skotsku, zemi odkud horor vzešel.
povídky

Hororové povídky

134 Kč
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Podivuhodný případ Benjamina Buttona je název povídky, podle které byl natočen stejnojmenný film režiséra Davida Finchera. Audionahrávka obsahuje další dvě povídky - Myslí si, že je báječný a Polapený stín.
povídky

Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky

206 Kč
Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku - 11%
Čtyřiatřicet vtipných absurdních a hravých povídek „ze života“, jejichž hrdinové se ve své snaze o štěstí, sex, uznání a peníze občas vypraví i za hranice obvyklých jevů, vypráví sám autor – známý český novinář a komentátor.
povídky

Muži, co zírají na ženy a dalších 33 povídek z fleku

233 Kč
207 Kč
Povídky - 11%
Krátké povídky s překvapivou pointou a s barvitou galerií uvěřitelných postav a typů.
povídky

Povídky

206 Kč
183 Kč
Zmizet - 11%
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku
povídky

Zmizet

161 Kč
143 Kč
Lovestory ve výtahu - 11%
Kniha Lovestory ve výtahu a dalších 77 povídek z fleku původně vznikala jako blog. Původním plánem Miloše Čermáka bylo napsat každý den jednu krátkou povídku.
povídky

Lovestory ve výtahu

161 Kč
143 Kč
Petr Placák - 11%
Autor čte své povídky Campo imperiale a Wilder Freiger.
povídky

Petr Placák

179 Kč
159 Kč
Černý mnich
Nejrozsáhlejší část díla ANTONA PAVLOVIČE ČECHOVA (1860–1904) tvoří povídky. Napsal jich na pět set. Ne všechny jsou stejně slavné jako jeho šest dramat, velká část z nich je však dodnes po celém světě znovu a znovu překládána.
povídky

Černý mnich

179 Kč
Šíleně smutné povídky - 11%
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.
povídky

Šíleně smutné povídky

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2