Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
psychologie

Základy psychologie emocí - 20%
Těžištěm knihy je problematika soudobého chápání funkcí emocí v našem životě, otázky regulace - kontroly a zvládání a emocionální ovlivňování našich poznávacích procesů.
psychologie
Ukázky

Základy psychologie emocí

215 Kč
172 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
psychologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Dospělost a její variabilita - 20%
Ojedinělá kniha na českém trhu, se zabývá oblastmi života dospělých tak, jak se s nimi setkáváme v průběhu dospělosti až po období, kdy odcházíme z aktivní pracovní činnosti.
psychologie
Ukázky

Dospělost a její variabilita

186 Kč
149 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Krizová komunikace - 20%
Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci.
psychologie
Ukázky

Krizová komunikace

229 Kč
183 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
psychologie
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Sestra a stres - 20%
Knížka se snaží odpovědět na otázky, jak zvládat stresové okamžiky, a nabízí řešení tísnivých životních situací z pohledu psychologa. Poskytuje řadu podnětů a rad, jak zvládat těžkosti a každodenní povinnosti, co dělat a čeho se naopak vyvarovat.
psychologie
Ukázky

Sestra a stres

152 Kč
122 Kč
Skupinové poradenství - 20%
Skupina zkušených psychologů představuje v této publikaci, kterou právě držíte v ruce, své programy. Ty realizovala se středoškoláky, vysokoškoláky i učiteli.
psychologie
Ukázky

Skupinové poradenství

288 Kč
230 Kč
Trénování paměti a poznávacích schopností - 20%
Rostoucí počet vědců, lékařů a psychologů je přesvědčen, že namáhavé a rozmanité cvičení duševních funkcí může pomáhat v bitvě s jejich úpadkem, který často nabývá až podoby demence. Kniha je určena široké veřejnosti.
psychologie
Ukázky

Trénování paměti a poznávacích schopností

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 316 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 32 > >>