Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
sci-fi a fantasy

Conan na ostrově ledu - 20%
Zkrachovalý vojevůdce a neúspěšný intrikán Sven Drak z Asgardu je nucen z vůle svých přemožitelů dožít na ostrově plném ledovců daleko na severu. Ani zde však nemíní odložit své plány na ovládnutí mocných království na pevnině.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Conan na ostrově ledu

79 Kč
63 Kč
Conan: Setovy šachy/Léčka - 20%
V této netradičně pojaté knize se čtenáři do rukou dostanou dvě novely. První – Setovy šachy od českého autora Václava Vágenknechta – nás zavede do Stygie. Druhé, svěží dílko je překladem ceněného autora Andrewa R. Oldmana. Ocitneme se v Piktské divočině.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Conan: Setovy šachy/Léčka

79 Kč
63 Kč
Dvojnásobný dvojník - 20%
Kniha Dvojnásobný dvojník představuje zajímavý experiment žánru science fiction: Zdeněk Rosenbaum a Ladislav Szalai si zadali deset témat a každý na dané téma napsal povídku se stejným názvem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvojnásobný dvojník

69 Kč
55 Kč
Kosmické grotesky - 20%
Vydařená sbírka povídek dlouholetého českého autora science fiction a jeho gejzír nápadů opět přináší jemný a skrytý humor, filosofii a laskavý nadhled v té správné kombinaci. Proto možná příběhy většinou končí dobře.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kosmické grotesky

69 Kč
55 Kč
Příliv smrti - 20%
Román klasika science fiction.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Příliv smrti

109 Kč
87 Kč
Půltá planeta - 20%
Ladislav Szalai ve čtyřiadvaceti povídkách vtipnou formou promýšlí a předkládá tak různorodá témata, jako je třeba astrální cestování, vývoj civilizace červů v jednom jablku během zrání, něco na způsob výroby Boha.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půltá planeta

69 Kč
55 Kč
Stroj fantazie - 20%
Ve sbírce Stroj fantazie přichází Ladislav Szalai s dalšími 21 scifi a fantasy povídkami. Jak je u něj zvykem, nabídne čtenáři celou škálu témat – od úsměvných hříček až po vážnější zamyšlení nad absurditou našeho světa, respektive vesmíru.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stroj fantazie

69 Kč
55 Kč
Tajná společnost SF - 20%
Originální metodu spolupráce oba autoři vynalezli ve sbírce Tajná společnost SF (Profil 1986), kterou koncipovali jako antologii nových českých autorů. Pod vymyšlenými jmény otiskli v knize vlastní povídy ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tajná společnost SF

69 Kč
55 Kč
Letopisy Vukogvazdské družiny - 20%
(2x)
Příběh o společném putování a hledání přátelství, plný odříkání, krve a hrachové kaše. První svazek "zatraceně špinavé" fantasy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Letopisy Vukogvazdské družiny

129 Kč
103 Kč
Špionáž prázdné mysli - 19%
Zcela a úplně nanejvýš matoucí příběh jedné vesmírné expedice.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Špionáž prázdné mysli

77 Kč
62 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 328 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>