Nejprodávanější knihy v roce 2018
psychologie

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu - 11%
Známý poradce v životních otázkách Kurt Tepperwein zde předkládá praktický a metodický koncept uvolnění vnitřních zdrojů. Kromě inventury a precizace rozhodujících otázek života ukazuje, jak myšlenky, postoje a chování ovlivňují váš život...
psychologie

Od pozitivního myšlení k pozitivnímu životu

268 Kč
238 Kč
Podpis vaše vizitka - 11%
(2x)
Známý grafolog a bývalý kriminalista na více než 250 podpisech slavných lidí, historických osobností i současných celebrit dokazuje, jak se na podpisu projevují nejvýraznější osobnostní i charakterové vlastnosti pisatele.
psychologie

Podpis vaše vizitka

224 Kč
199 Kč
Životní lži a rodinná tajemství - 11%
Pravdivý člověk ví, kdo je. Stojí si za svým a sám sobě se nezpronevěří. Každý z nás má ovšem někdy pocit, že není schopen čelit bolestným pravdám. Jak životní lži, tak rodinná tajemství brání lidem rozpoznat realitu a vést svobodný a bezstarostný život.
psychologie

Životní lži a rodinná tajemství

206 Kč
183 Kč
7 návyků úspěšných teenagerů - 11%
Kniha 7 návyků úspěšných teenagerů přibližuje dospívajícím nadčasové principy, které jim pomohou vytvořit si základ pro zvládání nejobtížnějších problémů v jejich dalším životě.
psychologie

7 návyků úspěšných teenagerů

315 Kč
280 Kč
Dále nevyšlapanou cestou - 6%
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.
psychologie

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
214 Kč
Grafologie pro zdraví, sex a vztahy - 11%
Revoluční využití grafologie v léčení těla a duše člověka. Každý člověk se během života dopouští chyb, zažívá neúspěchy, trápení... Logicky pak hledá východiska a odpovědi na otázky „proč se mi to děje a co s tím mohu udělat?“
psychologie

Grafologie pro zdraví, sex a vztahy

214 Kč
190 Kč
Máme dítě s handicapem
Kniha vychází z vlastní autorčiny zkušenosti. Sleduje krok za krokem cestu k přijetí dítěte s handicapem, snaží se nabídnout i určité způsoby, jak může rodič pomoci sám sobě, aby měl dost sil překonat počáteční zklamání a bezmoc.
psychologie

Máme dítě s handicapem

134 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
psychologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Zločiny kacířky Klotyldy - 11%
Novinka z pera autorky titulu "Poslední dny Jana Palacha" vznikla z podnětu klientů její terapeutické praxe, kteří si přáli mít podporu po ruce častěji, než jen při návštěvách její poradny.
psychologie

Zločiny kacířky Klotyldy

143 Kč
127 Kč
Biosyntéza - výběr z textů - 11%
Kniha představuje psychoterapeutickou metodu s někomu možná tajemně znějícím názvem biosyntéza. Biosyntéza je moderním přístupem v somatické psychoterapii založeným na integraci poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích.
psychologie

Biosyntéza - výběr z textů

151 Kč
134 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 368 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 > >>