Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
medicína

Ekonomická psychologie - 20%
Ojedinělá publikace na našem trhu je pokusem o přemostění ekonomie a psychologie, disciplín, které se dlouho vyvíjely odděleně. Obzvláště v českém kontextu může být zahájením nové etapy. Autor se v průsečíku těchto vědních oborů pohybuje dlouhodobě.
medicína
Ukázky

Ekonomická psychologie

254 Kč
203 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
medicína
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Grafologie pro personalisty a manažery - 20%
Chcete se rychleji orientovat v myšlení a chování svých profesních partnerů? Toužíte podpořit své sebepoznání, vlastní seberozvoj a zvýšit svou sociální inteligenci?
medicína
Ukázky

Grafologie pro personalisty a manažery

186 Kč
149 Kč
Medicínské historky z Královéhradecka - 20%
Kniha obsahuje na 300 medicínských humorných historek, ukazujících naše lékaře i jiné zdravotníky nikoliv jako bronzové sochy stojící na mramorovém podstavci, ale jako skutečné lidi se všemi lidskými vlastnostmi.
medicína
Ukázky

Medicínské historky z Královéhradecka

161 Kč
129 Kč
Nutriční podpora - 20%
Kniha je ucelená publikace zaměřená především na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. Je určena sestrám pracujícím na lůžkových odděleních i ambulancích, léčebných i sociálních ústavech.
medicína
Ukázky

Nutriční podpora

212 Kč
170 Kč
Problematické situace v péči o seniory - 20%
Publikace je určena všem zdravotnickým a sociálním pracovníkům, kteří pečují o seniory v nemocnicích a dalších zařízeních ústavní péče i v domácí péči. Zaměřuje se na prevenci problematických situací v péči o seniory, nabízí možnosti prevence.
medicína
Ukázky

Problematické situace v péči o seniory

135 Kč
108 Kč
Předrozvodové a rozvodové poradenství - 20%
Ojedinělá publikace volně navazuje na knihu Manželské a rodinné poradenství. Propojením pohledů rodinného psychologa a právníka poskytuje množství informací nezbytných při řešení krizové, rozvodové situace.
medicína
Ukázky

Předrozvodové a rozvodové poradenství

186 Kč
149 Kč
Psychologie vděčnosti a nevděčnosti - 20%
Unikátní titul známého českého psychologa dává čtenářům nahlédnout do tajů mezilidských vztahů.
medicína
Ukázky

Psychologie vděčnosti a nevděčnosti

169 Kč
135 Kč
Farmakokinetika - 20%
Po více než 20 letech vychází nová ucelená monografie, zabývající se problematikou farmakokinetiky. Autoři zachytili poslední poznatky v oboru a podařilo se jim je spojit do jednotného celku, který zahrnuje více možných pohledů na danou problematiku.
medicína
Ukázky

Farmakokinetika

208 Kč
166 Kč
Infekční choroby a intracelulární parazitismus bakterií - 20%
Publikace je určena jak klinikům, tak teoretikům - těžit z ní mohou zejména mikrobiologové, infekcionisti, internisti, biologové i imunologové.
medicína
Ukázky

Infekční choroby a intracelulární parazitismus bakterií

247 Kč
198 Kč
Zobrazuji 361 - 370 z 387 položek
<< < 1 .. 35 36 37 38 39 > >>