Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2018
česká

Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.
česká

Koule

89 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
česká

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
Dívka s jizvou
Dívka s jizvou mistrovsky líčí, jak člověk poznamenaný těžkým osudem se dokáže postavit zlu.
česká

Dívka s jizvou

237 Kč
Kavárna nad Prahou
Vzpomínky na přátele a známé z uplynulého století spojuje hudba Jaroslava Ježka a orchestru Osvobozeného divadla. Čte Lenka Reinerová.
česká

Kavárna nad Prahou

206 Kč
Marpa, Tibetský rebel
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.
česká

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
Pohádky z Valašského království
Osm úchvatných Skácelových příběhů rozezněl jemně, křehce a s fantazií (Hloupý Jan, Skleněný vrch, Kouzlíř, O čtyřech bratřích, Chudý kovář, Boty, klobouk a plášť, Tři bílé růže, Janíček s voničkou). Bolek Polívka vypráví příběhy z valašského království.
česká

Pohádky z Valašského království

252 Kč
Proměna
(3x)
Klasickou prózu čte Vladimír Budař.
česká

Proměna

169 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.
česká

Akt

104 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.
česká

Divnovlásky

252 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
česká

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 383 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>