Nejprodávanější Kniha v roce 2018
společenské vědy

Komunismus (nejen) pro děti - 11%
(6x)
Co je kapitalismus? Jaké má neduhy? Můžeme ho nahradit něčím lepším? Na tyto otázky se rozhodla odpovědět německá autorka Bini Adamczak jazykem knih pro děti.
společenské vědy

Komunismus (nejen) pro děti

143 Kč
127 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
společenské vědy

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Koupení novináři - 11%
(2x)
Poznáte, jak je s vámi manipulováno – a budete vědět, kým a proč. Závěrem vám bude jasné: Názorová rozmanitost je teď už jenom simulovaná. Protože naše „zprávy“ jsou často čirým vymýváním mozků.
společenské vědy

Koupení novináři

332 Kč
295 Kč
Tekuté zlo - 11%
Pomocí precizní definice „tekutého zla“ podávají autoři jedinečnou diagnózu aktuální geopolitické situace v Evropě, která se vyznačuje vratkostí, nejistotou, permanentními změnami, politickým populismem a prohlubujícími se rozdíly napříč společností.
společenské vědy

Tekuté zlo

350 Kč
311 Kč
Co se děje se světem? - 11%
(6x)
Navzdory všem možným katastrofickým scénářům je to kniha optimistická a přináší konkrétní návrhy, jak řešit současnou a budoucí krizi.
společenské vědy
Ukázky

Co se děje se světem?

314 Kč
279 Kč
Střet civilizací - 11%
(9x)
Slavná práce předního amerického politologa je pronikavou analýzou stavu světové politiky po skončení studené války. Jedna z nejvlivnějších knih konce 20. století.
společenské vědy

Střet civilizací

448 Kč
398 Kč
Co počít ve vlkově břiše - 11%
Edice je autorovým výborem nejdůležitějších textů, které napsal v uvedeném období. Východiskem Tesařových společenských aktivit bylo přesvědčení, že jediným účinným způsobem, jak vyjít z totalitního režimu, je vytváření struktur občanské společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Co počít ve vlkově břiše

446 Kč
397 Kč
Jak rozumět populární kultuře - 11%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
společenské vědy
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

288 Kč
256 Kč
Cesty komunistickou diktaturou - 11%
(2x)
Kniha jako celek tak představuje originální příspěvek ke zkoumání čtyřiceti let komunistické diktatury v Československu a promýšlení jejího původu, povahy, proměn a dědictví.
společenské vědy
Ukázky

Cesty komunistickou diktaturou

358 Kč
318 Kč
Boj o hrad I. + II. - 11%
Kniha přináší komplexní analýzu politické scény meziválečného Československa, především procesů spjatých s prezidentským nástupnictvím. Její předností je, že vychází z důkladného studia archivů a k faktům přistupuje nezaujatě a kriticky.
společenské vědy

Boj o hrad I. + II.

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 860 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 86 > >>