Nejprodávanější Kniha v roce 2018
přírodní vědy

Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
přírodní vědy
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Zábavné matematické hádanky - 11%
Sbírka představuje úlohy spadající do různých oborů matematiky – hrátky s celými s čísly, geometrii v rovině i v prostoru.
přírodní vědy

Zábavné matematické hádanky

223 Kč
198 Kč
Sedm krátkých přednášek z fyziky - 11%
Lekce byly napsány především pro ty, kdo vědí jen málo anebo vůbec nic o přírodních vědách, jejich literární styl a obsah však ocení i odborně poučený čtenář.
přírodní vědy

Sedm krátkých přednášek z fyziky

149 Kč
132 Kč
Tohle už vůbec není matika - 11%
Umění a věda k sobě mají blíže, než by se vám na první pohled mohlo zdát!
přírodní vědy

Tohle už vůbec není matika

179 Kč
159 Kč
Zelené dějiny světa - 11%
(1x)
Publikace přináší nový pohled na dějiny lidstva, vzestup velkých civilizací a příčiny jejich pádu. Upozorňuje na to, jak zásadním se stalo vyčerpání dostupných přírodních zdrojů při zhroucení velkých kultur v historii lidstva.
přírodní vědy

Zelené dějiny světa

405 Kč
360 Kč
Transevoluce - 11%
(5x)
"Transevoluce" se v podobě vědecko-populární knížky snaží najít čtenáře se zájmem o spekulativní otázky evoluce, sociobiologie a zoologie; zároveň míří do okruhu čtenářů se zájmem o společenskou filosofii, spiritualitu a kreacionismus.
přírodní vědy

Transevoluce

198 Kč
176 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Vnímavá zeleň - 11%
Jsou rostliny inteligentní bytosti? Dokážou mezi sebou komunikovat a řešit problémy? Nebo představují netečnou a nehybnou součást našeho světa, bez jakékoli citlivosti?
přírodní vědy

Vnímavá zeleň

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 286 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 29 > >>