Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
zdravá výživa

Zdravá výživa pro celou rodinu - 20%
Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce.
zdravá výživa
Ukázky

Zdravá výživa pro celou rodinu

339 Kč
271 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Fotokuchařka Josefa Drábka - 20%
Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený.
zdravá výživa
Ukázky

Fotokuchařka Josefa Drábka

297 Kč
238 Kč
Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
zdravá výživa
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč
Osobní trenér - 20%
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
zdravá výživa
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
106 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 25 položek
<< < 1 2 3