Nejprodávanější tituly v roce 2018
kariéra

Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Co je nového v managementu
Futuristické vize předpokládaly, že rozvoj technologií každému z nás umožní v práci trávit méně času. I když se kolem nás změnilo mnoho, nejběžnějším modelem vztahů na pracovišti zůstává hierarchie nadřízený–podřízený.
kariéra
Ukázky

Co je nového v managementu

90 Kč
Zakázaná rétorika - 14%
Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik
kariéra

Zakázaná rétorika

371 Kč
319 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 11%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

242 Kč
215 Kč
Podnikatelský plán a strategie - 11%
Kniha je určena podnikatelům, manažerům i studentům vysokých škol s ekonomickým zaměřením.
kariéra
Ukázky

Podnikatelský plán a strategie

233 Kč
207 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Pojďte úspěchu naproti! Osvojte si základní pravidla ověřená bohatou praxí a posuňte své profesní dovednosti. Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní.
kariéra
Ukázky

Úspěšný obchodní zástupce

269 Kč
239 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
kariéra

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 159 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>