Nejprodávanější Kniha v roce 2018
objevování vesmíru

Kompaktní vesmír - 11%
Vydejte se s námi na výlet od známých planet naší sluneční soustavy až do miliardy světelných let vzdáleného hlubokého vesmíru!
objevování vesmíru

Kompaktní vesmír

203 Kč
180 Kč
Matematický vesmír - 11%
(1x)
Jak to, že náš skutečný svět lze velmi dobře popsat pomocí matematických struktur? Přední americký kosmolog švédského původu Max Tegmark, profesor na MIT, se ve své nejnovější knize zamýšlí nad samotnou podstatou reality.
objevování vesmíru

Matematický vesmír

449 Kč
399 Kč
Trhlina ve stvoření světa - 6%
Tato kniha byla napsána pro každého, koho zajímá, jak podivuhodné vědecké objevy ovlivňují náš pohled na svět a pomáhají utvářet naši kulturu.
objevování vesmíru

Trhlina ve stvoření světa

298 Kč
280 Kč
Planety - 11%
Rozšířené vydání, doplněné Mgr. Michalem Švandou o nové poznatky z planetologie je netradičním průvodcem světem planet. Popisuje a obrazově dokumentuje nejzajímavější místa na planetách a jejich družicích, ...
objevování vesmíru

Planety

269 Kč
239 Kč
Malá kniha velkých náhod - 11%
Britský geometr John Martineau nabízí velmi neortodoxního průvodce naší sluneční soustavou.
objevování vesmíru

Malá kniha velkých náhod

203 Kč
180 Kč
Měsíc známý i tajemný - 11%
Kniha známého brněnského astronoma Pavla Gabzdyla je tentokrát věnována Měsíci velmi netradičním způsobem a je určena všem pozorovatelům vesmírného dění bez rozdílu.
objevování vesmíru

Měsíc známý i tajemný

404 Kč
359 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
objevování vesmíru

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
objevování vesmíru

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Před velkým třeskem - 6%
Clegg ve své knize sleduje, jak se proměňovaly představy lidí o vzniku vesmíru - počínaje mýty o božském stvoření až po převratnou ideu vesmíru vzniklého nepředstavitelným výbuchem "z ničeho".
objevování vesmíru

Před velkým třeskem

330 Kč
310 Kč
Tajemství vesmíru odhaleno
(10x)
Kniha přináší, na základě nových, vědě zatím neznámých důkazů, novou vizi zániku, vzniku a současného stavu vesmíru, podstaty hmoty a prostoru, gravitace a mnoha dalších dějů ve vesmíru. Přináší i nové objevy, není však v souladu s dnešní vědou.
objevování vesmíru

Tajemství vesmíru odhaleno

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>