Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
sociologie

Sociální gerontologie - 20%
Publikace volně navazuje na monografii Sociální gerontologie – úvod do problematiky a přináší jak nové, tak navazující informace ze sociální gerontologie pro praktické lékaře, lékaře v dlouhodobé péči, ale i pro další zdravotnické pracovníky.
sociologie
Ukázky

Sociální gerontologie

339 Kč
271 Kč
Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi - 20%
Autorka v předmluvě této knihy vyjadřuje přesvědčení, že porozumění je základním předpokladem nejen kvalitního, bezkonfliktního soužití generací, ale i pro pozdější péči o nemocné seniory.
sociologie
Ukázky

Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi

110 Kč
88 Kč
Etika pro zdravotně sociální pracovníky - 20%
Od pracovníků v zdravotně sociálních oborech se očekává vysoká kulturní úroveň osobnostní výbavy, altruistické jednání a schopnost hledat při řešení každodenních problémů cesty, které respektují důstojnost člověka v tíživé situaci.
sociologie
Ukázky

Etika pro zdravotně sociální pracovníky

237 Kč
190 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
sociologie
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
sociologie
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
sociologie
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Sociální souvislosti aktivního stáří - 20%
Kolektivní monografie je výsledkem výzkumné práce autorského týmu katedry sociální práce Filozofické fakulty UK.
sociologie
Ukázky

Sociální souvislosti aktivního stáří

200 Kč
160 Kč
Interkulturní psychologie - 20%
Pokuste se pomocí této knihy zorientovat v dnešním překotně se měnícím světě! Její autoři fundovaným, ale přitom přehledným a přístupným způsobem přinášejí odpovědi na řadu otázek, které před námi v současnosti vyvstávají.
sociologie
Ukázky

Interkulturní psychologie

339 Kč
271 Kč
Když se řekne komunitní práce - 20%
Publikace shrnuje hlavní principy a modely komunitní práce, sleduje vývoj komunitní práce od konce 19. století, specifika v Českých zemích a zmiňuje etapy komunitní práce ve 20. století.
sociologie
Ukázky

Když se řekne komunitní práce

120 Kč
96 Kč
Demokracie v postliberální konstelaci - 20%
Zdá se, že v současné době prožíváme krizi liberální demokracie. Symptomy jsou nepřehlédnutelné: pokles volební účasti, nebývalá schopnost oligarchií využívat fungování státu ve svůj prospěch, vlády tvrdošíjně prosazující neoliberální reformy atd.
sociologie
Ukázky

Demokracie v postliberální konstelaci

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>