Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
pedagogika, didaktika

Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Koučování ve školní praxi - 20%
Seznamte se spolu s námi s koučinkem. Patříte mezi pedagogickou veřejnost nebo studujete některý z pedagogických oborů? Tak právě tato kniha se může stát vaším průvodcem.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Koučování ve školní praxi

186 Kč
149 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
Učitel - 20%
Autorky se zaměřily zejména na pedagogickou přípravu na profesi učitele. Důraz kladou na komunikativní dovednosti, mluvený projev, vyučovací jazyk a zásady správné výslovnosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Učitel

144 Kč
115 Kč
Čo vieme a nevieme o poruchách učenia - 20%
Téma porúch učenia rezonuje u odborníkov už dlhšiu dobu, rodičia detí so špeciálnymi potrebami sa počas života svojich detí stávajú špecialistami v danej problematike a neraz suplujú medziodborovú spoluprácu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čo vieme a nevieme o poruchách učenia

199 Kč
159 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Základní učebnice pedagogiky - 20%
Vzhledem k odlišnému charakteru uvedených pedagogických věd se jednotlivé části učebnice od sebe poněkud liší způsobem zpracování. Ve všech se ale autoři snažili o navázání dialogu se čtenářem – ať už to bude student, či učitel.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Základní učebnice pedagogiky

297 Kč
238 Kč
Stratégie tvorby bezpečnej školy - 20%
Publikácia reflektuje na aktuálnu problematiku súčasnej pedagogickej praxe, ktorou je agresívne správania detí a mládeže.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Stratégie tvorby bezpečnej školy

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>