Nejprodávanější audioknihy v roce 2018
detektivky

Jedlová samota - 20%
(1x)
Dramatizovaná četba kriminálního thrilleru podle skutečné události Jedlová samota.
detektivky
Ukázky

Jedlová samota

199 Kč
159 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Černé světlo - 20%
Enzo Macleod, skotský vyučující biologie na univerzitě v Toulouse na jihozápadě Francie, už dokázal rozlousknout první dva zločiny ze sedmi nechvalně proslulých vražd popsaných v knize odložených případů pařížského novináře Rogera Raffina.
detektivky
Ukázky

Černé světlo

299 Kč
239 Kč
Trpké víno - 11%
Zdá se, že v Čechách není tak bezpečno jako bylo dříve. Lupiči na Menším Městě pražském se nebojí uchýlit i k zabíjení a ze zchudlých šlechticů se stávají lapkové....
detektivky

Trpké víno

269 Kč
239 Kč
Selfies - 11%
(3x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
detektivky

Selfies

332 Kč
295 Kč
Kritik - 20%

Ve víně může být nejen pravda, ale i smrt. Kdo ji má na jazyku? Během degustačního turné po nepříliš známém vinařském regionu Gaillac zmizí nejlepší světový kritik vín Gil Petty. O rok později je nalezen ve vinici na jihozápadě Francie, oblečený do

detektivky
Ukázky

Kritik

299 Kč
239 Kč
Maigret - Je tu Felicie - 11%

Vypadalo to jako obyčejná vražda… To by se k ní ale nesměla připlést ta holka s čelem jako umíněná koza! V idylické čtvrti venkovského charakteru na předměstí Paříže je zavražděn postarší muž.

detektivky

Maigret - Je tu Felicie

260 Kč
231 Kč
Nepohřbený rytíř - 11%
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.
detektivky

Nepohřbený rytíř

269 Kč
239 Kč
To - 11%
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.
detektivky

To

969 Kč
862 Kč
Příšerné příběhy vánoční - 6%
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
detektivky

Příšerné příběhy vánoční

254 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 173 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>