Nejprodávanější hudba v roce 2018

A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.

A Star Is Born

287 Kč
Kolednice
Iva Bittová zpěvačka, herečka a houslistka patří k nejvýraznějším osobnostem české alternativní hudební scény. Album Kolednice nahrála v roce 1995 v Lelekovicích se svým dětským sborem Lelky. Písničky si vybrala ze sbírek pana Sušila a Seidela.

Kolednice

224 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Vánoční a noční sny
Vánoční album Svěráka a Uhlíře 2000/2017 Vánoční a noční sny.

Vánoční a noční sny

143 Kč
Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.

Koleda

179 Kč
Písně vánočního času
Poselství Vánoc patří spolu s velikonočním odkazem k tomu nejvýznamnějšímu v křesťanské tradici a kultuře. Pradávný mýtus o příchodu božského dítěte naplňujícího lidské touhy a naděje o Vánocích ožívá.

Písně vánočního času

269 Kč
Sklep naposlech 2015-2017
Legendární divadlo Sklep provází svým svérázným humorem už řadu generací, co víc: přitahuje generace nové.

Sklep naposlech 2015-2017

296 Kč
Apokalyptickej pták
V únoru 1976 odehráli The Plastic People Of The Universe osudový koncert své kariéry. Necelé čtyři týdny poté už byli všichni členové ve vazební věznici.

Apokalyptickej pták

225 Kč
Česká mše vánoční

Dílo, které neodmyslitelně patří k českým vánocům. Jedná se o exkluzívní edici na CD s originálním obrázkem Josefa Lady. Hlavní part zpívá Magdalena Kožená.

Česká mše vánoční

179 Kč
Christmas On The Blue
Christmas on the Blue Violin: tak se jmenuje první vánoční album houslisty Pavla Šporcla, které natočil se světově proslulou Královskou liverpoolskou filharmonií a dirigentem Sebastianem Lang – Lessingem.

Christmas On The Blue

323 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 405 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 41 > >>