Nejprodávanější tituly v roce 2018
esoterika a astrologie

Jak nám může pomoci astrologie - 11%
Autor po úvodní historizující části nenásilně seznamuje čtenáře s principy, na kterých je astrologie postavena, a výstižně charakterizuje prvky, z nichž se skládá každý horoskop.
esoterika a astrologie

Jak nám může pomoci astrologie

261 Kč
232 Kč
Jak správně pracovat s kyvadlem - 11%
Werner Giessing má mnoho zkušeností v práci s kyvadlem a předává je dál jako učitel. Předsevzal si napsat o kyvadlech knihu, která by splnila všechna očekávání jak začátečníků, tak i profesionálů, kteří si chtějí svoje vědomosti prohloubit.
esoterika a astrologie

Jak správně pracovat s kyvadlem

295 Kč
262 Kč
Na cestě ke svatbě
Jungiánská terapeutka Linda Schierse Leonard píše s hlubokým porozuměním a praktickou moudrostí o touze po skutečné svatbě, takové, která spojí dvě bytosti v posvátném hledání smyslu života.
esoterika a astrologie

Na cestě ke svatbě

135 Kč
Pohlazení - 11%
Kniha Pohlazení, byla vytvořena automatickým písmem (channelingem) a jde veršovanou sbírku ("vesmírná poezie, která léčí duši a uzdravuje").
esoterika a astrologie

Pohlazení

143 Kč
127 Kč
Putování krajinou k místům síly a posvátným kamenům - 11%

Mnozí lidé dnes touží po nějakém místě, kde by mohli načerpat sílu a radovat se ze života, odproštění od tíhy každodenního života. Kniha popisuje různé typy míst se specifickými účinky na tělo, duši a ducha.

esoterika a astrologie

Putování krajinou k místům síly a posvátným kamenům

268 Kč
238 Kč
Síla stromů - 11%
Stromy mají působivé schopnosti a síly, které dřímají i v nás a čekají jen to, až je probudíme a povzbudíme. Pomocí jednoduché techniky může každý z nás tyto síly v sobě probudit, oživit a využít v denním životě.
esoterika a astrologie

Síla stromů

268 Kč
238 Kč
Výroba krystalové vody - 11%
Kameny na výrobu krystalové vody. Nové informace ohledně výroby a užití účinné krystalové vody. Důkladně a dopodrobna zde představíme více než třicet osvědčených směsí krystalové vody a přes sto kamenů se zaměřením na jejich účinek a použití.
esoterika a astrologie

Výroba krystalové vody

223 Kč
198 Kč
Aztécký kalendář - 11%
(5x)
Tato na českém trhu ojedinělá kniha přivádí čtenáře do minulosti aztéckého národa a spolu s ním má možnost vydat se vstříc budoucnosti pod vedením Pátého Slunce.
esoterika a astrologie

Aztécký kalendář

315 Kč
280 Kč
Brevíř bílé magie - 11%
Brevíř Bílé magie je kouzelná kniha, která uchovává skraté moudrosti pro toho, kdo dokáže nabízená tajemství rozluštit. V tom směru je to opravdu mistrovský kousek esoterické poetiky.
esoterika a astrologie

Brevíř bílé magie

259 Kč
230 Kč
Jóga a stromy - Cvičení s léčivou energií stromů - 11%
Spirituální význam stromů. Inspirující kniha cviků, která umožňuje zažít energie stromů působivým, léčivým a zcela novým způsobem.
esoterika a astrologie

Jóga a stromy - Cvičení s léčivou energií stromů

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 461 - 470 z 509 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 .. 51 > >>