Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
společenské vědy

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 20%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotografie.
společenské vědy
Ukázky

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

209 Kč
167 Kč
Německo. Mýtus a realita - 20%
(1x)

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

společenské vědy
Ukázky

Německo. Mýtus a realita

279 Kč
223 Kč
Tyranie okamžiku - 20%
(5x)
Originální esej odborníka v oboru sociální antropologie, formulovaný s vtipem a nadledem. Proč všechny úžasné technologie vynalezené k úspoře času vedou nezadržitelně k tomu, že budeme mít nevyvratitelný pocit, že času máme stále méně?
společenské vědy
Ukázky

Tyranie okamžiku

99 Kč
79 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 20%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
společenské vědy
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

198 Kč
158 Kč
Průvodce budoucností - 20%
(1x)
Kniha žurnalisty Jana Müllera si všímá překvapivých momentů vývoje české a světové společnosti v 21. století. Ukazuje, jak roste a sílí „globální systém“, který je pro nás zdrojem pohodlného životního stylu a zároveň příčinou dosud neznámých rizik.
společenské vědy
Ukázky

Průvodce budoucností

245 Kč
196 Kč
Moc krásy - 20%
Může být atraktivita chápána jako investiční strategie? Zvyšuje krása šance na vzestupnou sociální mobilitu a má větší vliv na úspěch než klíčové kompetence?
společenské vědy
Ukázky

Moc krásy

220 Kč
176 Kč
Síla mýtu - 20%
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
společenské vědy
Ukázky

Síla mýtu

238 Kč
190 Kč
Češi - 20%
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
společenské vědy
Ukázky

Češi

190 Kč
152 Kč
Současná česká politika - 20%
(1x)
Kniha nabízí systematický pohled na soudobý český parlamentní režim. Vysvětluje jak teoretický, tak i praktický kontext jeho fungování. Česká republika je zralá na reformu svého demokratického režimu.
společenské vědy
Ukázky

Současná česká politika

150 Kč
120 Kč
Analýza privatizace a restitucí v ČR - 20%
Publikace je komplexní národohospodářskou analýzou celého čtvrtého pilíře transformace národního hospodářství ČR (tj. liberalizace vlastnických práv) v období 1989–2015.
společenské vědy
Ukázky

Analýza privatizace a restitucí v ČR

270 Kč
216 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 256 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>