Nejprodávanější tituly v roce 2018
psychologie

Pohádka o ztracené krajině - 11%
Cesta za nalezením vlastního potenciálu a větší spokojenosti je zároveň ilustrována pohádkou, v níž můžeme znovu objevit nejen tyto poznatky, ale i sebe samotné.
psychologie

Pohádka o ztracené krajině

214 Kč
190 Kč
Aspekty mužství - 11%
Jung vlastní psychologický přístup považoval za své „osobní vyznání“, a tak není divu, že i jeho způsob, jakým pojednává o mužství, je způsobem, jak se vyrovnat s komplikovaným vztahem k vlastnímu otci.
psychologie

Aspekty mužství

329 Kč
292 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
psychologie

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
psychologie

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Síla stromů - 11%
Perlmanovo pojetí vyvažuje obvyklý jednostranný psychologický přístup k lidské duši, který předpokládá, že pokud se jí chceme přiblížit, musíme se odvrátit od vnějšího světa a pozornost zaměřit výhradně do svého nitra.
psychologie

Síla stromů

356 Kč
316 Kč
Úzkost a obavy - 11%
Kniha shrnuje poznatky o generalizované úzkostné poruše a o způsobech terapeutické intervence, kterou nejčastěji představuje kombinace psychoterapie a farmakoterapie.
psychologie

Úzkost a obavy

269 Kč
239 Kč
Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
psychologie

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Umění naslouchat - 11%
Navzdory svým plánům za svého života Erich Fromm o psychoanalytické terapii skoro nic nepublikoval.
psychologie

Umění naslouchat

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 614 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 62 > >>