Nejprodávanější tituly v roce 2018
diety

140 otázek a odpovědí o výživě a potravinách - 11%
Kniha se skládá z dotazů a odpovědí o problematice zdravé výživy, na které v průběhu let odpovídali členové Fóra zdravé výživy.
diety

140 otázek a odpovědí o výživě a potravinách

154 Kč
137 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
diety
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Dieta při antikoagulační léčbě - 11%
Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek.
diety

Dieta při antikoagulační léčbě

124 Kč
110 Kč
Bezlepkové laskominy 2 - 20%
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
diety
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
66 Kč
(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
diety
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
diety
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
From fatman to ironman - 20%
Chcete zhubnout, udělat něco pro sebe, ale hledáte motivaci? Nevěříte reklamám na hubnutí, které slibují zázraky? Pochybujete o fotkách zázračně zhubnutých lidí? Přečtěte si pravdivý příběh o muži, který dokázal kompletně změnit sebe i své návyky.
diety
Ukázky

From fatman to ironman

89 Kč
71 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
diety

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Revoluce v dietách - 11%
(1x)
Dieta, která léčí a uspokojuje.
diety

Revoluce v dietách

268 Kč
238 Kč
Z fitka do kuchyne 2 - 11%

Jednoduché a rychlé recepty od popředních slovenských a českých instruktorek a fitness trenérek na snídani, obědy a večeře. Pravidelně cvičíš a vůbec nehubneš? Žádný strach, nejsi ztracený případ.

diety

Z fitka do kuchyne 2

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>