Nejprodávanější tituly v roce 2018
dívčí romány

Třpytný dvůr - 11%
Třpytný dvůr: škola a zároveň výnosný podnik. Přicházejí sem chudé dívky z celého Osfridu, aby se zdokonalily ve finesách společenského chování. Jedině tak budou moci uzavřít sňatek s bohatým a mocným mužem z Adorie, Nového světa.
dívčí romány

Třpytný dvůr

269 Kč
239 Kč
Amélie a duchové - 11%
(2x)
Dům na břehu Vltavy už vůbec není zapomenutý a tmavý. Žije v něm Markéta, která sní o tom, že bude zpěvačkou, a Amélie, která by se zpěvačkou také ráda stala, kdyby ovšem nebyla duch. Ale mohou duchové zpívat lidem? Mohou se duchové zamilovat?
dívčí romány

Amélie a duchové

179 Kč
159 Kč
Molly & Zuza - 11%
(1x)
Autorská kniha Molly & Zuza mladé ilustrátorky a spisovatelky Klary Persson se ve Švédsku stala Knihou roku 2012 a současně nejlepším debutem ve své kategorii. Vyprávění o dvojčatech spojených copy je příběhem vzájemného pouta.
dívčí romány

Molly & Zuza

241 Kč
214 Kč
Radši už nic nedělej!

Třetí díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt šílený.

dívčí romány

Radši už nic nedělej!

44 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
dívčí romány

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Váhání - 6%
(4x)
Vlkodlaci z Mercy Falls se vracejí. Teď, když se Grace a Sam našli, musí bojovat, aby mohli zůstat spolu.
dívčí romány

Váhání

253 Kč
238 Kč
Příručka sexy čarodějky - 11%
Sem tam nějaké to kouzlo přijde vždycky vhod! Chceš se naučit číst z dlaně a rozumět řeči snů? Přičarovat si lásku nebo kámošky? Co takhle čas od času promluvit s nadpřirozenými bytostmi nebo si vyrobit vlastní kouzelné mýdlo?
dívčí romány

Příručka sexy čarodějky

179 Kč
159 Kč
Darcy Burdocková - 6%
Darcy Burdocková, desetiletá hrdinka půvabné a mimořádně svěží knížky Laury Dockrillové, se v mnohém podobá své stvořitelce. S okouzlením a nekonečnou představivostí objevuje svět kolem sebe, v každodenní všednosti nachází výjimečnost.
dívčí romány
Ukázky

Darcy Burdocková

211 Kč
198 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
dívčí romány
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Malá Baletka - Ela a maškarní ples - 11%

Ela se nemůže dočkat vystoupení, na kterém má tančit Modrého ptáka. Premiéra se kvapem blíží, jenomže malá baletka si vymkne kotník a podle lékařů se jí noha nestihne do té doby uzdravit.

dívčí romány
Ukázky

Malá Baletka - Ela a maškarní ples

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>