Nejprodávanější tituly v roce 2018
objevování vesmíru

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
objevování vesmíru

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Před velkým třeskem - 6%
Clegg ve své knize sleduje, jak se proměňovaly představy lidí o vzniku vesmíru - počínaje mýty o božském stvoření až po převratnou ideu vesmíru vzniklého nepředstavitelným výbuchem "z ničeho".
objevování vesmíru

Před velkým třeskem

330 Kč
310 Kč
Tajemství vesmíru odhaleno
(10x)
Kniha přináší, na základě nových, vědě zatím neznámých důkazů, novou vizi zániku, vzniku a současného stavu vesmíru, podstaty hmoty a prostoru, gravitace a mnoha dalších dějů ve vesmíru. Přináší i nové objevy, není však v souladu s dnešní vědou.
objevování vesmíru

Tajemství vesmíru odhaleno

179 Kč
Jak vesmír přišel ke svým skvrnám - 11%
(2x)
Jedna z nejvýraznějších osobností soudobé kosmologie rozvíjí ve své knize hypotézu o tom, že vesmír je prostorově konečný, přestože nemá žádné hranice.
objevování vesmíru

Jak vesmír přišel ke svým skvrnám

268 Kč
238 Kč
Setkání s mimozemšťany - 11%
Pokud se pozemšťané opravdu setkali s mimozemšťany, jedná se o nejnapínavější a nejdůležitější téma ufologie. O jejich existenci se totiž už vůbec nedá pochybovat...
objevování vesmíru

Setkání s mimozemšťany

394 Kč
350 Kč
Cesty nesmrtelných - 11%
Cesty nesmrtelných mapují osudy řady významných matematiků, fyziků a astronomů, kteří podstatně ovlivnili vývoj českého vědeckého poznání.
objevování vesmíru
Ukázky

Cesty nesmrtelných

233 Kč
207 Kč
Slunce - 11%
Publikace o Slunci vychází jako dvojník k již známé knize o Měsíci. Jejím smyslem je ukázat, že Slunce není tak nudné, jak na první pohled vypadá.
objevování vesmíru

Slunce

269 Kč
239 Kč
Až na konec vesmíru - 11%
Kniha nás provedí od prvních pokusů o určování vzdáleností Slunce a Měsíce, které podnikli antičtí astronomové, až po moderní velikány astronomie, jako byl Edwin Hubble.
objevování vesmíru

Až na konec vesmíru

205 Kč
182 Kč
Světelná rodina - Vývoj země očima Plejáďaňů - 11%
Plejáďané, tito bořitelé systémů a cestovatelé z budoucnosti, nás berou na cestu nezmapovanými územími Knihy Země, která obsahuje všechny lidské zkušenosti. Nabízejí nám nástroje k přežití..
objevování vesmíru

Světelná rodina - Vývoj země očima Plejáďaňů

331 Kč
294 Kč
Život a smrt planety Země - 6%
(1x)
Kniha je nejen životopisem naší planety jako vesmírného tělesa, ale i portrétem vzniku a vývoje života. Navíc přináší sugestivní pohled do vzdálené budoucnosti Země, založený na analýzách mladého vědního oboru zvaného astrobiologie.
objevování vesmíru

Život a smrt planety Země

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>