Nejprodávanější knihy v roce 2018
horory

Král ve žlutém
(1x)
Mysteriózní soubor hororových a dekadentních povídek z roku 1895.
horory
Ukázky

Král ve žlutém

253 Kč
Chutná těla
(3x)
Nechutně vtipný a zároveň dojemný horor nám nabízí netradiční pohled na těžký (ne)život jednoho existenciální krizí sužovaného zombíka.
horory

Chutná těla

237 Kč
Pohled mrtvého
Zpráva zanechaná u mrtvoly naaranžované přesně podle slavného obrazu je první z mnoha – první krok v „umělecké kariéře“ sériového vraha, který své oběti vraždí proto, aby z nich mohl vytvořit vlastní morbidní díla.
horory

Pohled mrtvého

359 Kč
Tokijský ghúl 2
Tokijský ghúl je temný a atmosférický mix hororou a mafiánky. Hrdina se má stát svačinou jedné ghúlky, jenže díky souhře okolností ghúlka umírá, on je těžce zraněný... a aby přežil, jsou mu transplantovány orgány mrtvého montstra.
horory

Tokijský ghúl 2

224 Kč
Exekutor
Hrdinou napínavého, hororově laděného románu je mladý muž, který ztrácí práci, bydlení i přítelkyni a chce si uspořádat další život, ale místo toho se ocitá ve spárech exekutora, jehož jednání je výsledkem neobyčejně zvrhlého myšlení.
horory

Exekutor

242 Kč
Hlasy ze záhrobí
Seznamte se se zaměstnanci Carnackiho institutu – J.C. Chance: vedoucí týmu, statečný, šarmantní a až nesnesitelně arogantní; Melody Chambersová: technočarodějka, která udržuje v chodu veškerou jejich nadpřirozenobijeckou výbavu.
horory

Hlasy ze záhrobí

224 Kč
Princ Lestat - Upíří kroniky
V Princi Lestatovi, dlouho očekávaném návratu do říše Upířích kronik, znovu ožívá neodolatelný svět duchů, nejstarších a nejmocnějších sil mezi nebem a zemí.
horory

Princ Lestat - Upíří kroniky

404 Kč
Setkání se strachem
Autor nám přes hororové povídky zprostředkovává přístupnou formou některé zásadní informace o hermetických disciplinách, zejména z oblasti magie. Kniha menšího, kapesního formátu obsahuje celkem 6 ilustrovaných povídek.
horory

Setkání se strachem

216 Kč
Detektivní kancelář Sirius
Současná Praha. Den střídá noc; po ulicích chodí lidé a mezi nimi nepovšimnuty bytosti, které lidmi nejsou - nebo jimi jsou jen napůl. Někdo to ale dovede rozpoznat...
horory

Detektivní kancelář Sirius

212 Kč
Paní pijavic

Vaše noční můry dostanou konkrétní podobu a to, čeho jste se vždy nejvíce báli, možná naleznete právě na těchto stránkách!

horory

Paní pijavic

135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>