Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
poezie

Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
poezie
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Mandel sonetů (a jeden za odměnu) - 20%
Vydání Mandelu sonetů, jež právě držíte v rukou, je malým, ale výmluvným otiskem šíře uměleckého záběru, jíž nás těší Miloň Čepelka.
poezie
Ukázky

Mandel sonetů (a jeden za odměnu)

65 Kč
52 Kč
Ej, moja paranoia! - 20%
Sbírka textů jedné z nejvýraznějších osobností českého kulturního dění druhé poloviny XX. století - spisovatele, dramatika, herce a písničkáře.
poezie
Ukázky

Ej, moja paranoia!

169 Kč
135 Kč
Osm hlav šílenství
Reprezentativní výbor poprvé v češtině uvádí dílo ruské básnířky, které mohlo být objevováno doma i v zahraničí teprve po pádu sovětského režimu. Autorka strávila více než dvacet let života v sovětských gulazích a další léta ve vyhnanství.
poezie
Ukázky

Osm hlav šílenství

158 Kč
Týdny - 20%

Vyzrálý básnický debut strašnické básnířky přináší napětí, nejistotu, vzrušení. A možná uvolnění. Možná.

poezie
Ukázky

Týdny

121 Kč
97 Kč
Zřetelně nevyprávíš - 20%
(1x)
Děti trnou a matky neví. Jeden z nejsilnějších básnických debutů posledních let: Alžběta Michalová (1991) napsala sbírku rodinných žalozpěvů, nářků i výkřiků nad vlastním dětstvím, vystavila křehký a krutý účet matce a otci. …
poezie
Ukázky

Zřetelně nevyprávíš

79 Kč
63 Kč
Jeden rok v haiku - 20%
Kniha přináší výběr haiku na každý den v roce.
poezie
Ukázky

Jeden rok v haiku

130 Kč
104 Kč
Deník haiku 2 - 20%
Na první pohled by se spojení "spoluobjevitel Největšího Čecha" a "stará japonská básnická forma" mohlo zdát poněkud fantaskním. Ovšem pro umělce Čepelkova rozpětí není nic nemožné.
poezie
Ukázky

Deník haiku 2

135 Kč
108 Kč
Bez kufru se tak pěkně skáče po stromech neboli Nún - 20%
Autorova poezie je typická snovostí, kdy autor promítá do veršů zlomky skutečnosti, a celkově zanechává v čtenáři pocit snového záznamu. Básně jsou také méně lyrické. Často se v jeho básních objevují neologismy.
poezie
Ukázky

Bez kufru se tak pěkně skáče po stromech neboli Nún

90 Kč
72 Kč
Host do domu - 20%
Wolkerova sbírka je prototypem tzv. poezie prostých věcí, patrný vliv vitalismu a naivismu. Přináší chlapecký, láskyplný pohled na svět, harmonii, zlidštění a zdůvěrnění.
poezie
Ukázky

Host do domu

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>