Nejprodávanější tituly v roce 2018
druhý stupeň

Jak Hitler ukradl růžového králíčka - 11%
Představte si, že ve vaší rodné zemi se začíná všechno měnit. Pro některé lidi jsou tyhle změny smrtelně nebezpečné. A mezi ně patří i váš táta. Přesně tohle zažívá v roce 1933 malá Anna.
druhý stupeň
Ukázky

Jak Hitler ukradl růžového králíčka

214 Kč
190 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
druhý stupeň
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
druhý stupeň

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Vrabec - 11%
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
druhý stupeň

Vrabec

260 Kč
231 Kč
Petr Pan - 11%
(2x)

Klasická pohádka z pera skotského novináře, dramatika a spisovatele Jamese Matthewa Barrieho.

Všechny děti až na jedinou výjimku vyrostou. Tou výjimkou je Petr Pan. Nechtěl být nikdy dospělý, a proto zůstal navěky dítětem, aby si mohl pořád hrát.

druhý stupeň

Petr Pan

332 Kč
295 Kč
Posel - 6%
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
druhý stupeň

Posel

338 Kč
318 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
druhý stupeň

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
druhý stupeň
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Dědečkové - 11%

Tato knížka byla napsána na počest všech dědečků bývalých, současných i budoucích a v tomto ohledu je v rámci české literatury i českého komiksu unikátní.

druhý stupeň

Dědečkové

378 Kč
336 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 420 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 42 > >>