Nejprodávanější hudba v roce 2018

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Zpěvák a hudebník Ondřej Ruml sáhl tentokrát po „rodinném stříbru“ a spolu s výtečnými muzikanty nahrál a nazpíval písně klasiků, Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Ruml a jeho hudební přátelé se rozhodli dát písničkám novější zvuk, zachovali ale jazzový ráz, kterým je Ježkova tvorba pověstná.

Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha

323 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Double Album
Nejen silueta samotného Mira Žbirky se stala inspirací pro známou českou malířku a grafičku Mílu Fürstovou žijící ve Velké Británii. Náměty chodila čerpat i do studia 3 v Abbey Road, kde Miro Žbirka nahrával své již druhé album.

Double Album

323 Kč
Happy Xmas
Britský kytarista, zpěvák a skladatel Eric Clapton vydává své první vánoční album Happy Xmas, které vyjde 12. října. Jedná se o 24. studiovou desku, která přichází dva roky po vydání alba I Still Do.siky s těmi

Happy Xmas

1 061 Kč
No Tourists
Sedmé album skupiny The Prodigy.

No Tourists

584 Kč
Si
Nejúspěšnější interpret klasické hudby Andrea Bocelli vydává po 14letech desku Si tvořenou novým materiálem, která oslavuje lásku, rodinu, víru a naději.

Si

422 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Jarmila Šuláková (1929-2017)
Prvopočátky zpívání Jarmily Šulákové byly spojeny s jejím rodným Vsetínem, odkud pocházely i kapely Kyčera a Vsacan. Za své dlouhé pěvecké karierý působila i v kapelách Jasénka, Kašava a především v Brněnském rozhlasovém orchestru lidových nástrojů BROLNu.

Jarmila Šuláková (1929-2017)

269 Kč
Jihotaje
Dvojalbum zachycuje jedno ze zajímavých experimentálních setkání písničkáře Jana Buriana se skupinou Bizzare Band, kapelou z pomezí hudby vážné, folku i šansonu

Jihotaje

441 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 402 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 41 > >>