Nejprodávanější e-knihy v roce 2018
psychologie

Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
psychologie
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Psychologie celoživotního vývoje - 20%
Psychologie celoživotního vývoje se jako samostatný obor etablovala ve druhé polovině 20. století.
psychologie
Ukázky

Psychologie celoživotního vývoje

240 Kč
192 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Velká kniha manipulativních technik - 20%
Knížka odkrývá tajemství přesvědčivé komunikace. Představuje více než padesát manipulativních technik a ukazuje způsoby, jak je rozpoznat a bránit se jim.
psychologie
Ukázky

Velká kniha manipulativních technik

339 Kč
271 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
psychologie
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Rozhodování - 20%
Rozhodujeme esteticky, ekonomicky, právně, morálně, politicky, takticky a strategicky, sociálně i nábožensky. Rozhodujeme v nejistých situacích. Rozhodovat se musíme snad v každém vědomém okamžiku života.
psychologie
Ukázky

Rozhodování

200 Kč
160 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
psychologie
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
psychologie
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Kniha o mužství - 20%
(1x)
Upravená verze knihy Mužství, která se během několika let stala v mnoha zemích bestsellerem. Byla provázena vlnou zájmu o téma role muže a otce v západní společnosti, jež se stává v mnoha ohledech zženštilou.
psychologie
Ukázky

Kniha o mužství

265 Kč
212 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 316 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>