Nejprodávanější tituly v roce 2018
zdravá výživa

Fit recepty - 11%
S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit (bez diet)!
zdravá výživa

Fit recepty

347 Kč
308 Kč
Snadná cesta k ideální váze - 11%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
zdravá výživa

Snadná cesta k ideální váze

243 Kč
216 Kč
500 paleo receptů - 11%
Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové.
zdravá výživa

500 paleo receptů

404 Kč
359 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
zdravá výživa
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
zdravá výživa

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 11%
Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba?
zdravá výživa

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

359 Kč
319 Kč
Fit recepty 3. díl - 11%
Chceš postavu po jaké už dlouho sníš? Chceš se cítit sebevědomě? Chceš žít zdravě a zvýšit svou imunitu? V tom případě jsou Fit recepty pro Tebe jako stvořené!
zdravá výživa

Fit recepty 3. díl

347 Kč
308 Kč
Můj život bez lepku - 11%
Kniha, která je nejen osobním vyznáním známé food bloggerky Moniky Menky, ale také přehlídkou 60 úžasných bezlepkových receptů doplněných nádhernými profesionálními fotografiemi.
zdravá výživa

Můj život bez lepku

359 Kč
319 Kč
Vegetariánská kuchařka - 11%
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.
zdravá výživa

Vegetariánská kuchařka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 125 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>